featured

Balinalardan büyük Shiba Inu transferi: Beklenen yükseliş ivmesi geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Whale Alert, 31,6 milyon dolara eşdeğer 4,5 trilyon adet Shiba Inu (SHIB) token’ının tanımlanamayan cüzdanlar arasında hareket ettiğini bildirdi.

Kripto piyasası bugün genel olarak kırmızıda işlem görürken, CoinGecko verilerine göre SHIB token’ının fiyatı son 24 saatte %2,3 oranında bir düşüş yaşadı.

Shiba Inu balinaların gözdesi olmaya devam ediyor

IntoTheBlock’tan alınan verilere göre büyük SHIB sahipleri, token’ın dolaşımdaki arzının önemli bir kısmına hâkim olmaya devam ediyor.

Şu anda 12 balina adresi var ve her biri dolaşımdaki arzın %1’inden fazlasını elinde tutuyor ve bunların toplamı 623,48 trilyon adet SHIB gibi şaşırtıcı bir sonuca işaret ediyor.

Buna karşılık, her biri arzın %0,1 ila %1,0’ını elinde bulunduran ve 139,68 trilyon adet SHIB token’ına  karşılık gelen de 47 “yatırımcı” adresi bulunmaktadır.

Bu tür yoğunlaşmış sahiplik, çoğu zaman piyasada büyük dalgalanma etkileri yaratmıştır.

Büyük hissedarlar arasındaki son giriş ve çıkış faaliyeti, ilgide önemli bir artışa işaret ediyor. Girişler yalnızca son yedi gün içinde %1201,01 oranında büyük bir artış kaydetti. Buna karşılık, aynı dönemde çıkışlarda %28,61’lik bir azalma görüldü.

Shiba Inu fiyat performansı

Shiba Inu’nun son fiyat performansına gelince, fiyat %2,4’lük bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00000692 dolar civarında seviyesinde işlem görüyor.

Shiba Inu

19. sıradaki mütevazı piyasa sıralamasına rağmen, piyasa değeri 4 milyar doların üzerinde sağlam bir şekilde duruyor. Gözde meme coin’in 24 saatlik işlem hacmi ise 93 milyon dolara yaklaştı.

Ancak kripto para piyasasında her zaman olduğu gibi volatilite daimi bir arkadaştır. Son dönemdeki balina faaliyetleri, perakende yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini gösteriyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin