shıba ınu 2024 fiyat analizi

SHIB fiyat tahmini ve büyüme beklentileri: Shiba Inu, 2024 için iyi bir yatırım tercihi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Özel bir takipçi kitlesi ile popüler meme paralardan biri olan Shiba Inu, son birkaç haftadır kırmızı bölgede işlem görüyor. Kripto para piyasası yatay seyrederken SHIB, kritik destek bölgesinde varlığın yönünü belirleyecek önemli bir hareket bekliyor. DOGE’dan sonra ikinci büyük meme olan SHIB, bu kritik destek seviyesini koruyabilir ve aşabilirse yatırımcının güvenini geri kazanabilir.

Bununla birlikte geniş kripto para piyasasında lider varlıklar BTC, ETH yavaş hareket ediyor ve Shiba Inu bu gelişmeler arasında 2024 yılında yönünü belirlemeye çalışıyor. Analistler ve yatırımcılar tarafından potansiyeli yüksek varlıklar arasında ele alınıyor ve varlığın fiyatı için olası iki senaryo bulunuyor.

Shiba Inu fiyatı için olası senaryolar: Bir ralli beklenmeli mi?

Güçlü bir topluğa sahip olan ikinci büyük meme parası Shiba Inu, IntoThe Block verilerine göre 59 trilyonluk bir alımla karşı karşıya. Bu satın alma baskısının devam etmesi yatırımcının ilgisini koruduğunu gösteriyor ve varlık, IntoThe Block analiz firmasından alınan para giriş ve çıkış göstergelerine göre bu bölgede bir alımı savunabilirse yükseliş momentumu başlatabilir. Bu hareket, varlığı 0,000009 dolar seviyesine kadar yükseltebilir ve fiyattan bir sıfır daha silinmesi mümkündür.

SHIB /Shiba Inu fiyat

Güncel olarak Shiba Inu analizine bakıldığında varlığın önceki boğa koşusu sırasında, erken alım yapan yatırımcıya büyük kârlar getirdiği görülür. Varlığın 2021’deki fiyatı 0,000086 dolara kadar yükselmişti. Ardından tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 90’lik bir düşüş gösteren meme coinin eski gücünü yeniden kazanabileceği düşünülüyor.

Son 24 saatte 0,98’lik bir kayıp gösteren varlık, 0.000008851 dolardan işlem görüyor. Dört saatlik grafikteki direnç seviyesindeki hareket, Shiba Inu’nun likidite arayışı içinde olduğunu ve daha düşük seviyelere düşmeye başlayabileceğini gösteriyor. Ayrıca Bollinger bantları göstergesi de varlığın fiyatında bir kırılmaya doğru hareket ettiğinin işaretlerini veriyor. Bu noktada destek noktası 0,000087 dolara olacaktır. 0.000008806 noktanın üzerindeki başarılı bir yükseliş hareketi, bir boğa koşusunun işaret sayılacaktır. SHIB fiyatı bu dönem için 0,00001 dolar ile 0,0000085 dolar arasında destek görebilir.

1 günlük SHIB fiyat analizi

Shibarium gelişmeleri fiyatı nasıl etkiler?

Shıba Inu cephesinde yaşanan olumlu gelişmelerden biri de Katman 2 blockchain ölçeklendirme çözümü olan Shibarium’da yaşanıyor. Shibarium tarafından Puppynet’in, yakın zamanda Sepolia ağına yükseltildiği açıklandı. Bu durum varlık için güçlü bir test ortamı sağlarken geliştiricilere merkezi olmayan uygulamaları (dApp’ler) ve akıllı sözleşmeleri test etmek için daha güvenilir bir ortam sağlıyor. Bu gelişmeler varlığın gelecekteki potansiyeli için büyüme oranlarını artırarak yatırımcıya uzun vadede umut veriyor.

2024 yılı için Shiba Inu fiyatını hangi faktörler etkileyebilir?

Shiba Inu için başta ekosistem ve Shibarium lansmanında yaşanan gelişmeler varlığın fiyatını 2024 yılı için destekleyecek faktörler olarak ele alınıyor. Ekosistemin gücü ile birlikte kripto para piyasasında geniş kapsamlı yaşanacak bir boğa koşusunun hem altcoinleri hem de meme coinleri destekleyeceği düşünülüyor.

Bununla birlikte SHIB yakma işlemi fiyat üzerinde etkili olacak bir kıstas. Topluluk, şu ana kadar 410 trilyon SHIB tokenini ateşe veren yakma programını desteklemeye devam ediyor. Bunun yanında varlığın gelişmeleri için çeşitli adımlar atan Ethereum katman 2 çözüm sağlayıcısı Shibarium  ile birlikte yakma oranının artması ve dolaşımdaki token oranının azalması bekleniyor. Bu hareketin fiyat üzerinde de olumlu bir etkisi olacaktır. Ancak Shibarium’da token yakma mekanizmasının işleyişinde yaşanan gecikmeler süreci olumsuz etkiliyor. Düzenli bir işleyişin başlaması hâlinde dolaşımdaki arzdan daha fazla token temizlenecek ve bu da muhtemelen bir fiyat rallisi için uygun bir ortam yaratacaktır.

Son olarak geniş anlamda kripto para piyasası için bir ralli potansiyeli oluşturan Bitcoin yarılanması, SHIB dahil birçok varlığın yükselişini tetikleyecektir. Bu gelişme meme coin ile doğrudan alakalı olmasa da varlığın yükselişine katkı sağlaması bekleniyor. SHIB’in yanı sıra BTC yarılanması piyasaya çıkan yeni tokenlerden olan Bitcoin Minetrix için de büyük önem taşıyor.

Bitcoin Minetrix önemli bir etabı daha bitiriyor!

Bitcoin Minetrix, geleneksel madencilik anlayışına alternatif olarak geliştirilen bir proje olarak tanıtılıyor. Merkezileşmiş sorunlara karşı alternatif çözümler üreten proje, ilk olarak güvenliği ele alıyor ve bulut sistemi üzerinden madencilik faaliyetleri ile üçüncü taraf dolandırıcılık risklerini ortadan kaldırıyor. Bunun aynında Ethereum ağı üzerine inşa edilen ve madencilik faaliyetlerine minimum bir teknik bilgiyle sıradan yatırımcının da katılmasına imkân veriyor. Bitcoin Minetrix projesinin diğer ayırt edici en önemli özelliklerinden biri de çevreci çözümleri oluyor. Geleneksel madencilikte görülen teknik donanım ihtiyacı ve yüksek ısı problemlerine karşı basit bir uygulama şekline sahiptir. Bu özelliği ile sürdürülebilir bir bakış açısı sunan Minetrix tokeni, ayrıca güncel gelişmeleri ile dikkat çekiyor. 

Güncel X paylaşımlarından birinde 4 gün sonra 24. etabı tamamlamaya hazırlandığını açıklayan proje, 10,387,000 dolarlık birikim topladı. Bu muazzam büyümeyle yatırımcının ilgisini çeken varlığın fiyatı da güncellendi. Son fiyatı 0.0133 dolara yükselen tokenin resmi web sitesi üzerinden satın alınması gerekiyor. Satın alım aşamalarında kripto cüzdanı eşleştirme adımından sonra ETH ve USDT ile ödeme yapılabilir. 

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin