featured

Meme coin piyasası canlanmaya hazırlanıyor: Dogecoin, Meme Kombat, Shiba Inu ve BONK fiyatlarında son durum ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki meme coin’ler geçtiğimiz yılı başarılı bir yükseliş hissi ile tamamlamıştı. Böylece yatırımcıların ilgisi de katlanarak arttı. Ancak meme coin’ler genel piyasa değerlerinde önemli bir düzeltme yaşamaları sebebiyle bu seneye düşüş eğilimiyle başladılar.

BONK fiyatı, yaşadığı %25’lik düşüşü ile en fazla değer kaybeden meme coin olurken onuü %12,25’lik düşüşü ile DOGE takip etti.

Dogecoin fiyat analizi:

Meme coin’lerin lideri Dogecoin’in fiyatı bir süre 0,08931 dolar ile 0,09366 dolar arasında bulunan dar bir aralıkta işlem gördü. Ardından, piyasa hissiyatının negatife dönmesinin ardından bir düşüş kaydetti. Bu dönemde DOGE fiyatı %11 oranında değer kaybederek 0,07981 dolar ile 0,08416 dolar arasında bulunan bölgede işlem görmeye başladı.

Piyasa oynaklığı arttıkça fiyat grafikte sürekli dalgalanmalar yaşadı. Birden fazla başarısız denemeden sonra boğalar başarılı bir şekilde dar aralıktan çıkmayı başardı. Ancak bu yükseliş heyecanı oldukça kısa sürdü ve ardından bir geri çekilme geldi.

meme coin DOGE fiyat tahmini

Önemli direnç noktasını aşmak için yapılan birçok başarısız girişimin ardından Dogecoin, şu anda 0,07597 dolar ile 0,08416 dolar arasındaki bölgede konsolide oluyor.

Teknik göstergeler, hem MACD’nin düşüş eğilimini kaydetmesi hem de Çapraz EMA 50/200-gün grafiğinin kripto pazarında ayı gücünü gösteren bir direnç görevi görmesi nedeniyle düşüş eğiliminin altını çiziyor.

Eğer fiyat 0,07981 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkmayı başarırsa boğalar yeniden güç kazanacak ve lider meme coin bu ay içinde 0,08416 dolardaki direnç noktasını test etmeye hazırlanacaktır. Öte yandan, eğer ayılar boğaları alt ederse fiyat ivme kaybedecek ve 0,07597 dolarda bulunan destek noktasını test edecektir.

Meme Kombat fiyat analizi:

Kripto dünyasının çarpıcı yeni oyuncularından biri olarak öne çıkan Meme Kombat, popüler diğer meme coin’lerine karşı taze bir alternatif sunuyor. Bu yenilikçi proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara karşı benzersiz bir perspektif sunmaktadır.

Meme Kombat projesinin bir parçası olan yatırımcılar, favori meme karakterlerini seçerek savaş oyunlarına katılabilirler. Çünkü bu yenilikçi proje yatırımcılarına bir oyna-kazan deneyimi sunmaktadır. Savaş Arenası (Battle Arena) adı verilen yerde farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle diğer oyunculara veya sisteme karşı mücadele edebilirsiniz. Blockchain teknolojisi sayesinde oyun son derece şeffaf ve güvenilirdir, bu da yatırımcıların bu projenin bir parçası olma konusunda güven duymalarına olanak tanır.

 

2023 yılının 3. çeyreğinde piyasa sunulan ve lansmanın ardından şeffaf bir yol haritası çizen Meme Kombat, yüksek potansiyeli ile yatırımcıların dikkatini çekmektedir.

Proje, 2024’ün 1. çeyreğinde ön satışı tamamlayıp resmi olarak platformu başlatmayı hedefliyor. Ön satışların sonlanması için belirlenen hedef ise 10 milyon dolardır. Meme Kombat, ilk çıktığında rekabetçi piyasa şartlarına karşın 0,166 dolardan fiyatlandırıldı ve her etapta yükselmeye devam etti. Token’ların 2024 yılının sonunda 0,287 dolara yükselmesi beklenirken, 2025 yılı için ise tahminler çok daha yüksek.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme Kombat, meme coin dünyasına yeni bir soluk getirerek özgün içeriği ile piyasada kendine sağlam bir yer bulabilir. Bu yüksek potansiyelli projenin erken dönemde bir parçası olmak isteyen yatırımcılar ön satışa katılarak Meme Kombat dünyasına giriş yapabilir.

Shiba Inu fiyat analizi:

SHIB fiyatı yıla ilk birkaç gün nötr bir trendde işlem görerek başladı. Ardından Shiba Inu ivme kaybetti ve %12 oranında bir düşüş yaşadı. Böylece gözde meme coin 0,00000926 dolar ile 0,00001012 dolar arasında bulunan bölgede işlem görmeye başladı.

Ayıların boğaları alt etmesi ile fiyatlar bir miktar düşüş yaşamaya devam etti. Ancak boğalar fiyatı 0,00000879 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde tutmayı başardı. Ve Shiba Inu bahsedilen aralığa geri döndü.

Piyasa oynaklığı arttıkça boğalar ivme kaybetti ve grafikte bir kırılma gerçekleşti. O zamandan beri ise fiyat 0,00000879 dolar ile 0,00000926 dolar arasındaki dar bir aralıkta işlem görüyor. Bu da, meme coin’in zayıf bir fiyat hareketine sahip olduğunu göstermektedir.

MACD, SHIB için zayıf bir fiyat hareketini gösteren nötr bir histograma işaret ediyor. Öte yandan ortalamalar yükselişe yakınlaşma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor ve bu da piyasada karışık bir hissiyat olduğunu vurgulamaktadır.

Eğer boğalar güç kazanırsa SHIB fiyatı önümüzdeki dönemde 0,00000926 dolarda bulunan direnç noktasını test etmeye hazırlanacaktır. Öte yandan, eğer ayılar güçlü kalmaya devam ederse fiyat önümüzdeki hafta 0,00000879 dolarda bulunan kritik destek noktasını test edebilir

BONK fiyat analizi:

2023 yılının en iyi performans gösteren meme coin’i olan BONK, yaklaşık sekiz gün içinde %36 oranında değer kaybetmesi sebebiyle yıla güçlü bir düşüş eğilimi ile başladı. 0,000009635 dolarda bulunan kritik destek noktasının test edilmesinin ardından boğalar yeniden güç kazandı ve yalnızca bir gün içinde %32’lik bir ralli kaydetti.

BONK fiyatı, 0,000015988 dolar seviyesinde sert bit engelle karşılaştı ve trend tersine döndü. %16 oranında bir düşüş yaşanmasına rağmen gözde meme coin kısa süre içinde yeniden geri döndü.

Bir süre dalgalı bir fiyat hareketi sergileyen BONK, kısa bir dönem 0,00001130 dolar ile 0,00001276 dolar arasında yatay işlem gördü. Boğalar yeniden ivme kaybetti ve şu anda 0,000009635 dolar  ile 0,00001130 dolar arasında işlem görüyor.

MACD sabit düz çizgiler gösteriyor ve bu da meme coin’in gelecekteki fiyat hareketinde bir belirsizlik olduğunu gösteriyor. Ayrıca, 50 günlük EMA seviyesi de bir direnç görevi görerek düşüş eğilimini vurguluyor.

BONK fiyatı 0,000009635 dolardaki destek noktasının üzerinde kalmayı başarırsa boğalar yakın zamanda ivme kazanarak 0,00001130 dolardaki direnç noktasını yeniden test etmeye hazırlanacak. Öte yandan, ayıların güçlenmesi durumunda 0,000009635 dolardaki kritik destek noktasına bir düşüş gerçekleşecektir.

Meme coin piyasasını ne bekliyor?

Genel olarak meme coin piyasası sürekli olarak düşüş eğiliminde işlem görüyor ve bu da yatırımcıların ilgisizliğinin arttığını gösteriyor. Ayrıca, bu yıl meme coin’ler ve tüm kripto endüstrisi için çok önemli bir yıl olarak kabul ediliyor. Çünkü kripto para piyasasının geleceği bu yıl gerçekleştirilecek birçok büyük etkinliğe bağlı.

Coinpedia


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin