Shiba fiyat tahmini, shiba 1 dolar olacak mı?
Shiba fiyat tahmini

Shiba fiyat tahmini: Yükselen üçgen modeli yüzde 22’lik fiyat artışına işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba fiyat tahmini. Shiba Inu fiyatı, piyasa duyarlılığı belirsizlik içinde mücadele etmeye devam ederken yatay eğilimini sürdürüyor. Bununla birlikte, 0,00001150 ila 0,00001168 dolar genel direncini aşmak için yeni bir destek trend çizgisi ortaya çıktı. Bu direncin daha fazla önem taşımasının nedeni, potansiyel bir fiyat rallisi sağlamasıdır.

Anahtar noktalar:

  • Yükselen üçgen paterni oluşumu, Shiba Inu fiyatını %22’lik ralliye teşvik ediyor.
  • Destek trend çizgisinin altındaki bir kırılma, yükseliş teorisini geçersiz kılabilir.
  • Shiba Inu kripto parasının gün içi işlem hacmi, %14’lük bir kazanç göstererek 128.4 milyon dolar oldu.

SHIB Price Prediction

Günlük zaman çerçevesi grafiğinde, Shiba Inu fiyatı bir aydan uzun süredir sabit yatay direnç (0,00001150 dolar) ile yükselen trend çizgisi desteği (0,00001168 dolar) arasında sallanıyor. Piyasa duyarlılığına rağmen, bu konsolidasyon, ünlü bir yükselen üçgen paterninin oluşumunu sergiliyor.

Teorik olarak, modelin destek trend çizgisi kullanılarak oluşturulan alt formasyon, yükseliş momentumunda kademeli bir yükselişe işaret ediyor. Yazının yazıldığı an itibariyle, Shiba Inu fiyatı 0,0000109 dolardan işlem görüyor ve başka bir destek için yükselen trend çizgisine yaklaşıyor.

Kripto para fiyatı trend çizgisinin üzerinde kalmayı başarırsa, konsolidasyon aşaması muhtemelen birkaç seans daha devam edecek, ancak alıcılar önceki toparlanmayı canlandırmak için 0,0000109 dolara meydan okuyabilir.

Trend çizgisinin altındaki bir kırılma, yükseliş senaryosunu geçersiz kılarak daha uzun bir düzeltmeyi tetikleyecebilir.

Shiba fiyat tahmini – Teknik göstergeler

RSI: RSI eğimi, satın alma baskısının yükseldiğini gösteren son salınımı aşmayı başarıyor ve bu da 0,0000109 dolarlık bir kırılma için ek onay veriyor.

EMA’lar: 0,0000109 dolara yakın hareket eden 200 günlük EMA, bu seviyenin direnç gücünü artırıyor.

Eğilim: Boğa

Volatilite: Yüksek

Shiba Inu direnç seviyeleri: 0,0000116 dolar ve 0,0000125 dolar

Shiba Inu destek seviyeleri: 0,0000097 dolar ve 0,00001028 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Shiba fiyat tahmini yazısı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin