featured

ADA grafikleri kırmızıdan kurtulamadı! Kritik destek kaybedilirse düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. ADA için direnç 0,3898 dolarda iken, destek ise 0,3833 dolar seviyesinde bulunuyor.

Cardano fiyat analizi, ayıların piyasaya dönmesinin ardından fiyat fonksiyonunun bir kez daha düşüş direnciyle karşılaştığını gösteriyor. Fiyat, son 24 saat içinde 0,3894 dolar seviyesine geriledi. Fiyat bu kilit destek noktasının üzerinde tutunamazsa, düşüş eğiliminin bir süre daha devam etmesi muhtemeldir.

Gözde altcoin için destek 0,3833 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu seviyenin aşağı yönlü kırılması durumunda ise çok derin bir düzeltme gerçekleşebilir. Mevcut direnç noktası da 0,3898 dolarda bulunuyor. Eğer fiyat bu seviyenin üzerine çıkarsa, muhtemelen bir sonraki direnç olan 0,39 doları da başarıyla kıracaktır.

Kripto para biriminin 24 saatlik hacmi düşüyor ve şu anda 194 milyon dolar civarında bulunuyor. Piyasa değeri ise 13,5 milyar dolar.

1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, fiyatın son 24 saattir bir düşüş trendinde işlem görmesi sebebiyle mevcut eğilimin negatif olduğunu gösteriyor. ADA, bu yazının yazıldığı sırada 0,3894 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %0,39 oranında bir düşüş kaydetti. Volatilite, Bollinger Bantları’nın daralmasından da anlaşılacağı üzere düşük. Bollinger Bantları’nın üst bandı 0,405 dolarda iken alt bandı ise 0,347 dolarda yer alıyor.

ADA

Günlük fiyat grafiğindeki hareketli ortalama göstergesi (MA), 0,387 dolarda yani mevcut fiyatın üzerinde yer alıyor. Ancak yakında düşüş göstergesi olarak SMA 50’nin altına geçebilir. Göreceli Güç Endeksi (RSI) de düşüş bölgesinde ve şu anda 56,65 işaretinde işlem görüyor. Bu da gözde altcoin’in şu anda aşağı yönlü baskıyla karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer şekilde düşüşe işaret ediyor. Mevcut direnç noktasının 0,3898 dolar olarak belirlenmesinin ardından altcoin, birçok kez bu seviyeyi kırmayı denedi. Bu, seviyenin hâlâ kırılamamış olması, piyasanın henüz yükselmeye hazır olmadığı anlamına gelebilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı, 53,98 işaretinde ve nötr bölgede işlem görüyor. Ancak, bu da olumsuz bir işarettir. 50 günlük hareketli ortalama da 200 günlük hareketli ortalamanın altında işlem görüyor. Bu da bir başka düşüş işaretidir. 4 saatlik grafikteki Bollinger Bantları da daralıyor ve kademeli olarak düşen volatiliteye işaret ediyor. Üst bant 0,391 dolarda iken, alt bant ise 0,378 dolar seviyesinde bulunuyor.

Sonuç olarak

ADA fiyat analizinde sonuç olarak, fiyatın şu anda düşüş baskısıyla karşı karşıya olması sebebiyle olumsuz hareketin bir süre daha devam edebileceği söylenebilir. Satış faaliyetleri hâlâ oldukça güçlü. Dolayısıyla yatırımcıların herhangi bir işlem yapmadan önce dikkatli olmaları gerekiyor.

cryptopolitan

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin