featured

PEPE fiyatındaki yüzde 12’lik yükselişin ardından neler bekleniyor? İşte, önümüzdeki hafta meme coin piyasasında olacaklar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE fiyatındaki son yükseliş, yatırımcıların umutlarını tazelemeye yetti. Kısa vadeli fiyat hareketi pozitife dönmüş durumda ancak tasfiye seviyeleri endişe veriyor.

Gözde altcoin’in yükseliş yapısını korumaya çalışmasına rağmen, tasfiyelerin yoğunlaşması durumunda önümüzdeki günlerde %14-20 arasında bir düşüş görebiliriz.

PEPE boğaları son birkaç günde bazı kazanımlar elde etmeyi başardı. 0,0000062 dolarda bulunan kritik destek noktası tekrar test edildi ve bunun sonucunda olumlu bir tepki geldi.

Buna rağmen, gözde meme coin’in işlem hacmindeki düşüşler de gözden kaçmadı. Mevcut veriler, son birkaç gün içinde yeni adres sayısında bir azalma olduğunu gösteriyor. Günlük aktif adreslerin azalması, talebin de düşmesine neden olabilir.

PEPE işlem hacmi endişe yaratmalı mı?

PEPE daha uzun zaman aralıklarında yükseliş trendini sürdürdü. 0,00000581 dolar seviyesindeki düşük salınım, ayıların piyasa yapısını düşüş yönünde çevirmek için aşmaları gereken ilk engeldir.

PEPE meme coin

İşlem hacmindeki düşüşle birlikte gözde meme coin’in konsolidasyon aşamasında olduğu ortaya çıktı. Ayrıca teknik göstergelerden RSI, 46 işaretinde bulunuyor. Bu göstergenin nötr 50 seviyesinin altına düşmesi aşağı yönlü momentumun tercih edildiğini gösterirken, güçlü düşüş eğilimini göstermek için 40 seviyesinin altına bir düşüş gerekli olabilir.

Chaikin Para Akışı, piyasadan yoğun sermaye çıktığını göstererek -0,05’in altında bulunuyor. Bu, daha fazla kaybın yakın olduğunu anlamına geliyor.

Gözde meme coin için sırada ne var?

Tasfiye ısı haritası, 0,000006 dolar ile 0,0000062 dolar arasında bulunan bölgenin kritik seviyeler olduğunu gösteriyor.

Gözde meme coin’in fiyatının kısa vadede olumlu bir tepki göstermesine rağmen, yakınlarda biriken tasfiye seviyelerine ulaşmak için düşüşünü derinleştiremeye karar verebilir.

Önümüzdeki hafta yakından takip edilmesi gereken seviyelerinde başında 0,0000056 dolar bulunuyor. Çünkü bu seviye, PEPE fiyatının bir sonraki durağı olabilir. Eğer ayılar baskınlıklarını kanıtlar ve trendin yönünü değiştirmeyi başarırsa, önümüzdeki hafta çok daha fazla düşüş gelebilir.

Meme coin piyasası gün geçtikçe daha fazla yatırımcı kazanırken, yatırımcılar yüksek potansiyelli yeni meme coin’lere yönelme eğiliminde oluyor. Özellikle 2024 yılında yeni çıkan kripto para projeleri, ön satış aşamalarında düşük fiyatlara sahip olmaları sebebiyle ilgi odağı oldular. Bunlardan bir tanesi de Solana ekosisteminin en yeni meme coin projesi olan Slothana’dır.

Peki Slothana nedir ve neden ön satış aşamasında iken giriş yapmak daha avantajlıdır?

Stres dolu kripto para piyasasına bir sakinlik getirmeyi hedefleyen Slothana, tembel hayvanı kendine maskot olarak seçmiştir. Ön satışın kısa süre önce başlamasına rağmen şimdiden 10 milyon doların üzerinde bir fon toplamayı başaran SLOTH, borsalarda listelenmesinin ardından meme coin piyasasının en dikkat çeken oyuncularından biri olma potansiyeline sahiptir.

Slothana Ziyaret Edin

Projenin öne çıkan özelliklerinden bir tanesi, herhangi bir bekleme süresi olmadan hızlı bir şekilde SLOTH tokenlarının cüzdanlara eklenebiliyor olmasıdır. Slothana meme coin’inin bir parçası olmak isteyen yatırımcılar 1 adet SOL tokenı karşılığında 10,000 adet SLOTH tokenını hızlı bir şekilde satın alabilir. Solana ekosistemindeki meme coin’lerin etrafındaki heyecan göz önünde bulundurulduğunda Slothana fiyat performansı herkesi şaşırtacak düzeyde olabilir.

AMBCrypto


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin