featured

XRP fiyatının Nisan ayı hedefi belirlendi: 1 dolar hedefine giden yolda dikkat edilmesi gerekenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, kripto para piyasasındaki belirsizliklere rağmen Nisan ayında 1 dolar hedefine ulaşabilir. İşlem hacminin artması ve düzenleyici gelişmeler XRP fiyat hareketini yeniden şekillendiriyor. İşte, takip edilmesi gereken kritik seviyeler…

Gözde altcoin’in fiyatındaki son düşüş sonucunda 0,6 dolar seviyesinin altına bir hareket gerçekleşti. Son 24 saat içinde %2,36 oranında bir düşüş yaşayan XRP, bu yazının yazıldığı sırada 0,5867 dolar civarında işlem görüyor. Bu düzeltmeye rağmen, yatırımcıların ilgisinde herhangi bir azalma olmaması umut vadediyor. Son 24 saat içinde işlem hacmindeki %37’lik artışın ardından 2,18 milyon dolara bir yükseliş kaydedildi.

XRP fiyat analizi: Son gelişmeler ve sıradaki hareket tahmini

Son zamanlarda gözde altcoin’in art arda kaydettiği yükselişlerin ardından kritik direnç noktaları aşılmıştı. Ancak piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyatındaki düşüşün ardından Ripple fiyatında da bir geri çekilme gerçekleşti.

Aylık grafikteki %7,52’lik düşüşle birlikte, haftalık grafikte de %8 oranında bir kayıp olduğu görülüyor. Genel olarak kötümser piyasa hissiyatının ortasında, XRP’nin fiyatı geçtiğimiz hafta 0,63 dolar ile 0,58 dolar arasında bulunan bölgede işlem gördü. Ayıların anlık olarak üstünlük sağlamasıyla birlikte, piyasadaki volatilitenin yüksek olduğu görülüyor.

XRP fiyat tahmini Nisan ayı

Kripto para piyasasında genel olarak bir düşüş eğiliminin hâkim olduğu söylenebilir. Piyasa lideri olan Bitcoin %4, Ethereum ise %6 oranında değer kaybetti. Bu da XRP fiyatını doğal olarak olumsuz yönde etkiledi.

Ripple ve SEC arasında Nisan ayında yapılacak olan duruşma öncesi konferans, gelecekteki kripto para  düzenlemelerini önemli ölçüde etkileyebilir. SEC, kayıt dışı menkul kıymetlerin satışı iddiası nedeniyle Ripple Labs’e önemli bir para cezası verilmesini talep ediyor. Her iki taraf da uzlaşma görüşmelerine girişti ve sürelerin uzatılmasını talep etti.

Teknik göstergeler ve piyasa tahminleri

Gözde altcoin’in fiyatı 0,58 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde kalarak önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı. Boğaların piyasaya geri dönmesi durumunda fiyat, 0,65 doların üzerine çıkabilir. Bu seviyenin üzerinde bir kapanış gerçekleşirse sıradaki hedef 0,9 dolar olacaktır. Buraya ulaşılmasının ardından ise XRP fiyatı hızlı bir şekilde 1 dolara ulaşabilir.

Öte yandan, ayıların hâkimiyetini sürdürmesi durumunda fiyat 0,57 doların altına düşerek 0,50 dolara doğru hareket etmeye başlayabilir.

Mevcut teknik göstergeler, son işlem seanslarında önemli ölçüde değişkenlik olduğunu gösteriyor. 43,81 işaretinde bulunan Göreceli Güç Endeksi (RSI), gözde altcoin’i tarafız bir bölgede konumlandırarak ne aşırı alım ne de aşırı satış bölgesinde olduğunu gösteriyor.

Ayrıca, sinyal çizgisi MACD çizgisinin biraz üzerinde olacak şekilde taban çizgisinin etrafında geziniyor. Bu da kısa süre içinde her iki yönde de potansiyel bir hareket gerçekleşebileceğini gösteriyor.

100x potansiyelli yeni çevreci kripto projesine göz atın: eTukTuk

Geleceğin mobilitesini daha temiz ve daha sağlıklı hâle getirmeyi amaçlayan bir vizyona sahip olan proje, geleneksel TukTuk’ları eTukTuk’lar ile değiştirmeyi hedefliyor. Ancak hedef yalnızca hava kirliliği sorununu çözmek değil, proje aynı zamanda milyonlarca insanın yaşamını iyileştirmeyi de amaçlıyor.

Etuktuk’u Ziyaret Edin

eTukTuk fiyatının yüksek potansiyele sahip olması da dikkat çekiyor. Analistler eTukTuk fiyatının 100x yapma olasılığının yüksek olduğuna inanıyor. Proje şu an ön satış aşamasında ve bu zamana kadar 2 milyon doların üzerinde fon topladı. Her aşamada fiyatı artan eTukTuk tokenlarına şu anda 0,0295 dolardan sahip olabilirsiniz.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin