23.000 dolara ulaşan Bitcoin için analistler bu devasa fiyatları gündeme getirdi
23.000 dolara ulaşan Bitcoin için analistler bu devasa fiyatları gündeme getirdi

Sektörün iki dev isminden sevindiren Bitcoin tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin dün Ekim 2019’dan sonra ilk kez 10.000 doları aştı. Sektörün tanınan isimlerinden Morgan Creek Captial’ın kurucu ortağı Anthony Pompliano, güncel Bitcoin fiyat tahmini ile heyecanını takipçileriyle paylaştı. Resmi Twitter hesabındaki paylaşımında Pompliano, Aralık 2021’e kadar BTC‘nin 100.000 dolarlı geçeceğini belirtti.

Arz sabitlenirken talep sürekli artacak

Bitcoin arzının sabitleneceğini ancak talebin artmaya devam edeceğinin altını çizen Pompliano, bundan sonrası için bir bilinmezliğin söz konusu olacağını, her şeyi zamanın göstereceğini ifade etti.

Pompliano’nun BTC fiyat tahmini Bitcoin hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Yatırımcılar da bu konuda oldukça iyimser. Bazıları Bitcoin’in 200.000 dolara yükselmesinin dahi şaşırtıcı olmayacağını söylerken, bazıları ise  Bitcoin’in 65.000 ila 180.000 dolar arasında bir seviyeye yerleşeceğini düşünüyor.

Bitcoin neden arttı ve yönü neresi? Dan Held fikirlerini paylaştı

Pompliano, Bitcoin hakkında pozitif düşünen tek isim değil

BitMEX’in CEO’su Arthur Hayes de Bitcoin’in son yükselişine olumlu tepki gösterdi. Hayes tweetinde görünümün boğa olduğunu ve 20.000 dolar seviyesini beklediğini söyledi.

BTC’nin böylesine büyük bir yükselişe geçmesini bazı nedenlere bağlayan analistler, küresel olaylara dikkat çekiyor. ABD-İran gerilimleri, koronavirüs salgını, BTC ile altın korelasyonu gibi göstergeler, ekonomi ve hisse senetleri düşerken, BTC’nin yükseleceğini işaret ediyor.

Geçen hafta balinaların BTC’ye 2,4 milyon dolar daha yatırım yaptığı biliniyor. Bu da BTC’nin yükselmesinin nedenleri arasında görülüyor. 2013’te BTC, 65 dolara kadar düşmüştü ancak o zamandan beri dünyanın en kârlı varlıkları arasında bulunuyor.

Bu haberin yazıldığı anda Bitcoin 9.833 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatteki kayıp ise %2,67’ye kadar gerilemiş durumda.

cryptopolitan

 


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin