Ethereum 5.000 dolar kapısını çalmaya başladı! Kapıyı açan olacak mı? İşte yanıtı
Ethereum 5.000 dolar kapısını çalmaya başladı! Kapıyı açan olacak mı? İşte yanıtı

10 Şubat Ethereum analizi: ETH fiyatı nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 24 saatte yüzde 3,23 değer kaybeden Ethereum 220,15 dolardan işlem görüyor. Hafta sonu iyi bir performans kaydeden ETH fiyatı yeni haftanın başlamasıyla hızla tersine döndü.

Satıcılar harekete geçmeden önce 231 dolarla yılın en yüksek seviyesi test edilmişti. ETH/USD için satış baskısının yakın vadede devam etmesi muhtemel görünüyor.

Ethereum günlük grafiği

Teknik göstergelere göre, mevcut trend yeniden tersine dönüp kripto parayı 220 doların üstüne taşımaya devam edemezse, ETH 200 doları yeniden test edebilir. Aşağı yönde hareketler düşüş eğimli RSI ile doğrulanabilir.

ETH fiyatı için yukarıda 360 dolar, aşağıda 200 dolar var

Yukarı yönlü göstergeler de söz konusu. ETH 200 SMA’nın üzerinde kaldığı sürece, boğaların hakimiyeti sürecek ve kripto parayı 360 dolarlık ana hedefe doğru yeni bir yükseliş paterni ortaya çıkabilir.

Ünlü kripto analisti Nik Patel konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Geçtiğimiz birkaç haftada, fiyat 200MA ve 360MA’nın üzerinde güçlü bir şekilde kapandı ve şu anda önceki direnç seviyesi olan 230 dolara döndü. Trend çizgisi desteğini tekrar test etmek ve 200 dolardan yeniden destek almak için Ethereum’un bir nefes aldığını düşünüyorum.

Analiste göre mevcut görünüm, 360 doların yeniden test edilmesi adına itici güç sağlayabilir. 

Şimdilik ETH, artan satış faaliyetiyle mücadele ederken 220 dolardan işlem görüyor.

Anahtar seviyeler

  • RSI: Ayı sinyalleri
  • Destek: 200 dolar
  • Direnç: 220 ve 230 dolar

coingape

2020’de uçuşa geçmesi beklenen 7 kripto para


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin