SEC ve Ripple davasında karar yakında alınabilir! Uzlaşma mı olacak?
SEC ve Ripple davasında karar yakında alınabilir! Uzlaşma mı olacak?

SEC ve Ripple davasında karar yakında alınabilir! Uzlaşma mı olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SEC‘nin eski Direktörü Marc Fagel’e göre, SEC ve Ripple arasındaki davada yakın zamanda bir karar alınabilir.

Görünüşe göre, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile ilgili dava yakında görülecek.

SEC’in eski San Francisco Ofisi Direktörü Marc Fagel, Twitter’da yaptığı spekülasyonlarla ilgili olarak, birkaç gün içinde bir kararın çıkabileceğini düşündüğünü belirtti.

SEC, Ripple ile anlaşacak mı?

Fagel’e göre, “bir uzlaşma yasal bir emsal olmayacaktır.” Ancak, eğer bir uzlaşma olursa, “zaten gerçekleştiği gibi görünüyor.” Duruşma öncesi uzlaşmaların olağan dışı olmadığını belirtti, ancak gelecekteki XRP satışları üzerindeki etkisi hâlâ bir anlaşmazlık noktası gibi görünüyor.

Ayrıca, “birkaç gün içinde bir kararın çıkacağını tahmin ettiğini” de söyledi. Fagel, yanılmış olsa bile, şu anda bu davada yaşanan gecikmenin “davanın karmaşıklığından daha fazlası” olduğunu düşünmek için hiçbir temelin olmadığını belirtti.

“Benim referans noktam, son mühür açma emri oldu; Bu benim için Mahkeme’nin kararı zaten belirlediğini düşündürdü. […] (Yargıç Torres), eğer alakalıysa, SJ’den (yani konuşma materyallerinden) ziyade sadece mahkemede ortaya çıkacak materyallerin mührünü açıyor olması, bunların en azından bir kısmının yargılanacağını gösteriyor; bu noktadan sonra spekülasyon yapmaktan öteye geçmiyor.”

Mühürsüz Hinman konuşması

Fagel’in belgelere erişimi, Yargıç Analisa Torres’in Ripple – SEC davasındaki en son gelişmeye, Hinman konuşmasının halka açıklanmasına işaret ediyor.

Ripple’ın Baş Hukuk Bürosu, SEC’in web sitesinden Hinman konuşmasının kaldırılmasını ve bir varlığın menkul kıymet olup olmadığı konusundaki tartışmalarda bir daha kullanılmamasını talep etti.

Bu konuşma, SEC’in 2013 yılında XRP satışının kayıt dışı bir menkul kıymet arzı olduğunu iddia ettiği yasal çabaların merkezinde yer aldı. Öte yandan Ripple, konuşmanın Ether’i bir emtia olarak tanımladığını ve bunun XRP’nin de benzer şekilde satıldığı için menkul kıymet olmadığını gösterdiğini iddia ediyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin