featured

XRP, Bitcoin’e karşı yüzde 200 değer kazandı: İşte analistlerin şaşırtıcı hedefleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto hafiyesi Leerzeit, Ripple SEC davasının ortasında XRP‘nin şaşırtıcı performansını vurgulayarak Twitter’da ilgi çekici bir gözlem paylaştı. BTC Maxis’in aksine, XRP fiyatı Bitcoin (BTC) karşısında yüzde 200’ün üzerinde kayda değer bir artış yaşadı ve Ripple davası kararı yaklaştıkça piyasa duyarlılığı yükselişe geçti.

XRP/BTC dalgalanması

Leerzeit’in tweeti XRP’nin beklenmedik büyümesinin özünü yakalıyor: “SEC davasını açtığından beri XRP, BTC karşısında yüzde 200’den fazla değer kazandı. Elbette bir bahane bulmaya çalışabilirsiniz ama bu da işe yaramayacaktır.”

XRP

Leerzeit daha sonra attığı bir tweette BTC maksimalistlerinin mantığına meydan okuyarak şunları söyledi:

“BTC Maxis’in mantığı, davadan bu yana Bitcoin’e karşı değerin düşmüş olması gerektiği yönünde olmalıdır.”

Bu bakış açısı, kripto endüstrisindeki herhangi bir olumsuz gelişmenin otomatik olarak Bitcoin’e fayda sağlarken diğer kripto para birimlerinin değerini düşürdüğü inancıyla yüzleşiyor. XRP’nin yüzde 204’lük artışı bu geleneksel düşünceye meydan okuyarak oyundaki piyasa güçlerinin daha derinlemesine incelenmesini gerektiriyor.

XRP fiyat tahmini

Etkili bir kripto hafiyesi olan Dark Defender tarafından yakın zamanda yapılan bir analizde, XRP’nin fiyat performansına ilişkin iyimser bir bakış açısı paylaşıldı. Analize göre, XRP 777 günlük uzun bir sürenin ardından düşüş trendini kırdı. Süper ve Dalga trendleri şu anda yükselişte ve Ripple için olumlu bir piyasa duyarlılığına işaret ediyor.

Geçici olarak 0,40 dolara düşme olasılığı olsa da bunun genel yükseliş modelini bozmayacağına inanılıyor. Analiz, altcoinin bir fincan deseni oluşturduğunu ve ağustos ayından itibaren beklenen yukarı yönlü hareketle birlikte 0,8917 dolar, 1,7396 dolar ve 3,3939 dolar fiyat hedefleri öngördüğünü gösteriyor.

XRP’nin fiyat performansı

Bitcoin hafta sonu 26.000 dolar destek seviyesini geri aldıktan sonra pazartesi sabahı Asya’da bir düşüş yaşadı ve altcoin direnç gösterdi. Ripple; Dogecoin ve Litecoin ile birlikte, stabilcoin olmayan ilk 10 kripto para arasında kazanç sağlayan tek kripto para birimi olarak ortaya çıktı.

Haftayı yüzde 6,56 düşüşle 0,48678 dolardan kapatmasına rağmen altcoin, pazar günü yüzde 1,45 yükseliş ve cumartesi günü yüzde 0,91 kazanç kaydederek gücünü gösterdi. Bununla birlikte art arda dördüncü seansta 0,50 dolar seviyesine ulaşamadı.

Şu an itibariyle canlı Ripple fiyatı 0,493151 USD seviyesinde ve 24 saatlik işlem hacmi 841.551.286 USD. Son 24 saat içinde altcoin yüzde 2,24’lük bir değer artışına tanık olurken Bitcoin aynı zaman diliminde yüzde 0,74 düşüş gösterdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin