Araştırmacılardan yeni Satoshi iddiası geldi – kim olduğu açığa mı çıkıyor?
Araştırmacılardan yeni Satoshi iddiası geldi – kim olduğu açığa mı çıkıyor?

“Satoshi’nin 10 milyar dolarlık BTC varlığı sonsuza dek hareketsiz kalacak.” iddiası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Patoshi Patttern araştırmacısı Sergio Lerner, Satoshi Nakamoto’nun 1,1 milyon adet Bitcoin (BTC) içeren varlığını asla taşımayacağını iddia etti. Söz konusu meblağ 6 Haziran 2020 itibarıyla 10,76 milyar dolara tekabül ediyor.

Teoriye göre ilk 22.000 blok Satoshi tarafından çıkarıldı

Patoshi Pattern, anonim Bitcoin yaratıcısı tarafından çıkarılan blokları belirlemek için gizlilikle ilgili üç v.01 kusurundan yararlanıyor. Lerner’in teorisi, tek bir madencinin ilk Bitcoin bloklarından 22.000’ini çıkardığını iddia ediyor. Lerner ayrıca Satoshi’nin zaman içinde madencilik yaptığını ve “Patoshi modellerini halka açık bilgi kaynaklarına ve blok zincirine dayanarak Satoshi’ye bağlayan kanıtlar” olduğunu söyledi.

Desenin trendlerine dayanarak, Lerner Satoshi’nin Bitcoin varlığını asla hareket ettirmeyeceğine inanıyor.

Satoshi’nin Patoshi olduğunu varsayarsak, Satoshi coin’lerinin geçmiş tarihine dayanarak Satoshi’nin kripto varlığını hiç kullanmayacağına inanıyorum. Bu nedenle, Bitcoin’in doğması için daha adil ve daha fedakar bir yol olamayacağını düşünüyorum.

11 yıldır kullanılmayan 50 BTC hareket ettirilmişti

Geçen ay kripto transfer izleyicisi Whale Alert, 11 yıldan fazla bir süredir aktif olmayan bir cüzdandan büyük bir Bitcoin (BTC) transferi bildirerek bir Satoshi spekülasyonu patlatmıştı.

Analist Joseph Young, transferin arkasındaki kişi veya grubun muhtemelen Satoshi Nakamoto ile yakın bağları olduğuna inandığını söyledi.

İlk Bitcoin bloğunun çıkarılmasından sadece bir ay sonra gerçekleşti. Bunu yapabilecek çok fazla insan yok, belki de Satoshi’nin yakın ortaklarıdır. Benim sorum, kim olduğu önemli olmaksızın bu kişi neden 10 yıldan fazla bir süredir ilk kez 50 BTC gönderiyor?

Kısa süre önce Satoshi olduğunu iddia eden Blockstream CEO’su Adam Back, Patoshi Pattern hakkında şüphelerini dile getirdi,.

İnsanların rahatlaması gerekir. Satoshi kripto para satsaydı kesinlikle en son çıkarılan ve en isimsiz olanını satardı. Muhtemelen insanların düşündüğünden daha az kripto parası var.

dailyhodl

2019 ve 2020 arasında şaşırtan benzerlik: Bitcoin 15 bin dolara mı yürüyor?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin