Dikkat! Robinhood’un resmi Twitter hesabı saldırıya uğradı…

Sam Bankman Fried’in Robinhood hisseleri karar aşamasında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX’in eski CEO’su Sam Bankman Fried’e ait olan Robinhood hisseleri hakkında yeni yönetim baskı uyguluyor. Mahkeme sürecinde hisseler için dondurma talebinde bulunuldu.

Yeni CEO John J. Ray III yönetimindeki FTX, Sam Bankman-Fried’in Robinhood Markets’in 440 milyon $ değerindeki 56 milyon hissesinin otomatik olarak durdurulması veya durdurmak için mahkemeye başvurdu. Yeni ekip bu başvurusunu 22 Aralık Perşembe günü ABD İflas Mahkemesine yaptı.

FTX soruşturması, Robinhood hisselerinin kripto borsa şirketi ve bağlı kuruluşlarının mülkiyetinde olduğunu gösteriyor. Başarısız kripto para borsası FTX Trading Ltd., bir iflas mahkemesinden Robinhood hisselerinin dondurulmasını istedi. Dondurulma sebebi olarak üç taraf varlıkların gerçek mülkiyeti gösterildi.

Sam Bankman Fried’in neredeyse yarım milyar dolarlık hissesi

22 Aralık’ta yapılan bir mahkeme kaydına göre FTX, Delaware Bölgesi için ABD İflas Mahkemesi’nde dava açtı. Borsa, Robinhood’ın SBF’nin satın aldığı 56 milyon hissesinin FTX’e ait olduğunu ve rakip alacaklıların iddiaları çözümlenene kadar hisselerin kilitli kalması gerektiğini iddia ediyor.

Kripto kredi kuruluşu BlockFi ve bireysel alacaklı Yonathan Ben Shimon, New Jersey ve Antigua’daki ayrı mahkeme işlemleri yoluyla hisselerin kontrolünü ele geçirmek istiyor. Sam Bankman Fried, tutuklanmasından kısa bir süre önce Aralık ayında Robinhood hisselerinin kontrolünü de ele geçirmeye çalıştı. SBF’nin Antigua’daki bir mahkemedeki talebi hâlâ derdest durumda ve 440 milyon dolar değerindeki Robinhood hisselerinin kontrolünü ele geçirmeye çalışabilir.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin