Sıcak Gelişme: Sam Bankman bir şartla serbest bırakıldı!

Sıcak Gelişme: Sam Bankman bir şartla serbest bırakıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İki gün önce FTX’in eski CEO’sunun Amerika’ya iade sürecinden bahsetmiştik. Bahamalı yetkililer ABD’ye iade edilmesi için süreci en hızlı şekilde gerçekleştirdi. Çarşamba günü öğlen saatlerinde yapılan prosedür gereği süreç bir an önce gerçekleşti.

Amerika’ya iade edilen Sam Bankman, mahkeme karşısına çıktı. Yapılan resmi açıklamalara göre, 22 Perşembe günü SBF, mahkemede yargılandı. Kripto topululuğunun yakından takip ettiği karar perşembe günü geldi.

Tutuklu olarak yargılanan Sam Bankman, kefaletle serbest bırakıldı. FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’in Perşembe günü Manhattan’daki bir federal mahkemede ilk kez mahkemeye çıkmıştı. Mahkeme kararına göre 250 milyon dolarlık bir tahvil karşılığında serbest bırakılması planlanıyor. Ayrıca ailesi Joseph Bankman ve Barbara Fried ile paylaştığı Palo Alto evinde ev hapsine alınacak.

Sam Bankman’a ev hapsi ve kefalet

Yabancı kaynaklardan gelen habere göre, Sam Bankman-Fried’in 250 milyon dolarlık kefalet ödeyerek serbest kalacağı açıklandı. Sam Bankman, yılbaşını ailesinin yanında tek kuruş ödemeden geçirebilecek.

22 Aralık’ta yapılan tahliye sözleşmesine göre, mahkemeye nakit para yatırılması gerekmiyordu. Ancak teminat koşulları, Bankman-Fried’in ebeveyninin Palo Alto’daki beş yatak odalı evinin 250 milyon dolar için teminat olarak kullanılacağını gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin