Ripple yatırımcıları dikkat: XRP önemli yatay seviyeyi geri kazandı
Ripple yatırımcıları dikkat: XRP önemli yatay seviyeyi geri kazandı

Ripple yatırımcıları dikkat: XRP önemli yatay seviyeyi geri kazandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP) fiyatı uzun vadeli azalan bir paralel kanal içinde işlem görüyor. Eylül 2021’den bu yana kısa vadeli alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. 28 Şubat tarihinde Ripple (XRP), 0,75 dolarlık yatay alanın üzerine sıçradı ve bunu destek olarak başarıyla doğruladı.

XRP, 6 Eylül’den bu yana azalan bir paralel kanal trendinden çıkamıyor. Bu tür kanallar, düzeltici modeller olarak kabul ediliyor.

Şimdiye kadar, aşağı yönlü hareket 22 Ocak’ta 0,55 dolara kadar geriledi. Bu, kanalın destek hattını doğruladı. Sonrasında fiyat yukarı yönlü bir hareket başlattı ve 0,70 dolarlık yatay alanı geri aldı. Bir kez daha sıçramadan önce 28 Şubat tarihinde destek olarak doğrulamak için geri döndü. Kanaldan bir kopuş meydana gelirse, bir sonraki direnç alanı 1,35 dolar olacak.

Daily movement

Ripple (XRP) fiyatı yükselişe geçecek mi?

Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler, yükseliş eğiliminde olsalar da karışık. Bunun nedeni hem RSI hem de MACD’nin yukarı doğru hareket etmesi. Bununla birlikte, RSI 50 seviyesinin biraz üzerinde ve MACD hala 0 çizgisinde yer alıyor. XRP trendinin kararlı bir şekilde yükseliş olarak kabul edilebilmesi için bu seviyelerin üzerindeki hareketler gerekiyor.

XRP Short-term

Ancak altı saatlik grafik daha açık bir şekilde yükseliş gösteriyor. Dördüncü denemeden sonra (kırmızı simgeler) XRP’nin azalan bir direnç çizgisinden çıktığını gösteriyor. Şu anda, hattı destek olarak doğrulama süreci içerisinde yer alıyor. Grafiğe göre Ripple’ın kanalın direnç çizgisine doğru artması ve potansiyel olarak kırılma olasılığını destekliyor.

XRP Count

Cryptocurrency yatırımcısı @CryptoTony_, bir düzeltmenin tamamlandığını ve yeni zirvelerin izleneceğini belirten bir XRP grafiği tweetledi.

XRP Decrease

9 Şubat’tan itibaren ölçülen düşüş, A-B-C düzeltici bir yapı gibi görünüyor. Ancak, bir önceki yukarı hareketin (vurgulanan) ne olduğu henüz net değil. Her durumda, devam eden artış, yaygın olan ilk artışla aynı uzunluğa sahipse, XRP 1 dolara ulaşabilir. Bu, onu uzun vadeli kanalın direnç çizgisine götürebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin