Yatırımcılar dikkat: Bu altcoin düşüş kanalından çıkamıyor! Çıkış vakti geldi mi?
Yatırımcılar dikkat: Bu altcoin düşüş kanalından çıkamıyor! Çıkış vakti geldi mi?

Yatırımcılar dikkat: Bu altcoin düşüş kanalından çıkamıyor! Çıkış vakti geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyat analizi, altcoin’in düşüşte olduğunu ortaya koyuyor. Kripto para birimi değer kaybetmeye devam ediyor ve son 24 saat içinde fiyat 18,3 dolara düştüğü için trend bugün de düşüşte. Bununla birlikte, 28 Şubat Pazartesi gününe kadar yükseliş eğilimindeydi, ancak düşüş işaretleri de ortaya çıkıyordu ve altcoin mevcut aya düşüş eğiliminde başladı. Fiyat aşağı bir aralığı kapsamaya devam ettikçe, DOT için bir sonraki destek 17,2 dolardan mevcut.

DOT’un 1 Mart’ta Polkadot’un kurucusu Gavin Wood’dan Ukrayna hükümeti için bir bağış haberinin ardından bazı olumlu piyasa hissiyatı gözlemlemesi bekleniyordu. Bağış miktarı 5.7 milyon doları buldu. Bununla birlikte, ana eğilim, daha geniş pazarla birlikte düşüş eğilimini sürdürdü.

DOT 1 günlük fiyat tablosu: Ayı eğilimi hâlâ geçerli

1 günlük Polkadot fiyat analizi grafiği, fiyatı 18,3 dolara düşüren bir düşüş momentumu gösteriyor. Geçen hafta bir miktar yükseliş hareketi görülse de, fiyat son 24 saatte %2,09 değer kaybederek sürekli düşüş eğiliminde olduğundan, son üç gün tamamen düşüş yaşadı. İşlem hacmi de %25,3 azaldı.

Polkadot price analysis: Descending curve continues as DOT slides down to $18.3 1

Bollinger bantları birbirinden uzaklaştıkça oynaklık yavaş yavaş artıyor. Üst Bollinger bandı 20,2 dolar seviyesinde ve alt bant ise altcoin için en güçlü desteği temsil eden 15,6 dolar seviyesinde bulunuyor. Bollinger bantları ortalaması 17,9 dolar, hareketli ortalama ise 17,5 dolar. Her iki ortalama da fiyat seviyesinin altında. Göreceli güç endeksi (RSI) de aşağı doğru bir eğri üzerinde ve tarafsız bölgede 48 endeksinde işlem görüyor. Gösterge, piyasa üzerindeki düşüş baskısına işaret ediyor.

Polkadot fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Polkadot fiyat analizi, işlem seansının başlangıcında düşüş eğilimi gösteriyor. Bununla birlikte, son dört saat içinde, altcoin mevcut 18,3 dolar seviyesine ulaşarak bir dereceye kadar toparlandığından, yükseliş eğilimi de ortaya çıktı. Genel olarak ayılar baskın durumda.

Polkadot price analysis: Descending curve continues as DOT slides down to $18.3 2

Bollinger bantlarının önerdiği gibi, oynaklık hâlâ yüksek. Fiyat seviyesi, 4 saatlik grafikte 18,4 dolar olan Bollinger bandının ortalama çizgisine yakın, üst limit 19,6 dolar ve alt limit 17,2 dolar. Hareketli ortalama fiyat seviyesinin üzerinde işlem görüyor ve 18,6 dolarda mevcut. Göreceli güç endeksi (RSI) de arttı ve tarafsız bölgenin merkez çizgisinin yakınında endeks 51’e yükseldi.

Polkadot fiyat analizi sonucu

1 günlük ve 4 saatlik Polkadot fiyat analizi, altcoin aşağı yönlü devam ederken düşüş eğilimi gösteriyor. Paritenin son dört saat içinde yükseliş kaydetmesi nedeniyle şu anda piyasadan destek görünüyor, ancak genel eğilim hâlâ düşüş tarafında. Baskı devam ederse, fiyat tekrar 17 dolar aralığına düşebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin