featured

Ripple (XRP) ve sıra dışı istatistikleri: İşte, fiyat hareketi haricinde takip etmeniz gerekenler..

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple (XRP), SEC ile olan davasından dolayı adından sıkça söz ettiriyor. Ayrıca, dalgalı fiyat hareketi de yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Yatırımcıların ilgisinin büyük bir kısmı fiyata yönelik olsa da, yakından takip edilmesi gereken başka önemli ölçümler de mevcut.

XRP’nin zengin listesi

Bahsedilen zengin liste, en fazla XRP tutan en iyi cüzdanlardır. Xrpscan’den elde edilen veriler, bir ve iki numarada Ripple’ın olduğunu gösteriyor, ki bu da beklenen bir durum.

İlk 10’daki diğer tüm borsalar (biri hariç) değişim adresidir. Bu, kullanıcıların platformlarında tuttuğu token sayısını temsil eder.

XRP Ripple

Ancak 10 numara, yaklaşık 650 milyon adet XRP token’ına sahip ve Xrpscan’de etiketlenmiyor.

Gerçekleştirilen işlem sayısı

Dikkate alınması gereken ikinci önemli ölçüm ise gerçekleştirilen işlem sayısıdır.

Temelde, tüm blockchain ağları işlemleri gerçekleştirmek için tasarlanmıştır ve bunların sağlığı ve mevcut durumu, günlük olarak gerçekleşen bu işlemlerin sayısından çıkarılabilir.

XRP ağında gerçekleştirilen işlemlerin sayısına ilişkin yıllık grafik oldukça tutarlıydı. Görülen tek anormallik ise 19 Mart’ta.

Bir hesaptan diğerine yapılan ödeme sayısı

Gerçekleşen işlem, mutlaka bir adresten diğerine ödeme yapılması anlamına gelmez. Bir dizi başka şey de olabilir, ancak yapılan gerçek ödemeler şüphesiz en önemli ölçütler arasındadır.

Bu özel grafik, bir hesaptan diğerine yapılan ödemelerin sayısını gösterir. Dahili olabilirler, ancak bunun pek bir önemi yoktur. Önemli olan, grafiğin ağın ödemeler için ne kadar kullanıldığını yansıtmasıdır.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin