featured

Ünlü kripto analisti, boğa piyasasının kapıda olduğunu düşünüyor: “Altcoin biriktirmek için en doğru zaman”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto analistlerinden olan Michael van de Poppe ve Income Sharks, altcoin stoklamaya başlamanın tam zamanı olduğuna inanıyor. Van de Poppe, çoğu altcoin’in dibi bulduğunu ve bu yüzden yukarı yönlü bir çıkışa hazır olduğunu düşünüyor.

Analitik platformu Income Sharks’ın yanı sıra ünlü kripto para analisti Michael van de Poppe’a göre altcoin satın almak için en doğru zaman. Van de Poppe’un dün paylaştığı bir X gönderisine göre altcoin’ler “sağa ve sola doğru ayrışıyor”.  Bu da boğa piyasasının çok yakın olduğunu gösteriyor.

kripto para altcoin

Popüler kripto analisti ayrıca, bazı altcoin’lerin neden şu anda fiyat artışları yaşıyor olabileceğini de açıkladı. Van de Poppe en bariz açıklamanın, risk sermayedarlarının yaptıkları hareketler olduğunu düşünüyor.

Bununla birlikte, öne çıkan kripto para birimlerinin ivme kazanmaya başlaması, pazar dinamiklerinde somut bir değişim olduğuna işaret ediyor. Ek olarak, önümüzdeki 6 ila 10 ay içinde gerçekleşmesi beklenen Bitcoin (BTC) halving etkinliği, Van de Poppe’un altcoin biriktirme önerisine ek bir gerekçe oluşturuyor.

Kripto piyasası boğa koşusuna hazır mı?

Bununla birlikte, insanların piyasalara olan güvenlerini kaybetmeleri ve piyasaların yatırım getirisi açısından son derece kötü olmaya devam etmesi nedeniyle mevcut dönemin genellikle döngünün en kötü dönemi olduğunu bilmek önemlidir. Van de Poppe’a göre insanlar birkaç yıldır pozisyonlarını  koruyor ve her rallide kârlarını almak için satıyor

Analist bunun güzel bir örneği olarak Chainlink’ten (LINK) bahsetti. Altcoin’in 3 boyutlu grafiğinde çok fazla hareketin gerçekleşmediği devasa bir konsolidasyon dönemi görülebiliyor. Yatırımcılar, fiyat direnç seviyelerine yaklaştığında bir kırılma beklerken tam tersine, alt aralığa yaklaştığında ise bir düşüş bekliyorlar.

Gerçekte meydana gelen şey, önceki fiyat dip seviyelerinin altında dikkate değer bir sapma ve bunu takiben mevcut yeniden testin destek seviyesi olarak tutulmasıyla birlikte yukarı yönlü bir kırılmadır. Van de Poppe, bunun potansiyel olarak yukarı yönlü bir hareket için olumlu bir işaret olduğunu ve böyle bir yükseliş eğiliminin devam etme ihtimalinin güçlü olduğunu belirtti.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin