Kraken NFT pazarı geliştirecek

Kraken, token destekli kredi sunan bir NFT pazarı geliştirecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para borsası Kraken’in CEO’su ve Kurucusu Jesse Powell, müşterilerine saklama hizmetleri sunacak bir NFT (değiştirilemez token) pazarı oluşturma planlarını açıkladı.

NFT kavramı, son aylarda pek çok meraklının ilgi odağı oldu. Değiştirilemez tokenler bu ilgi sayesinde tanındı ve buna paralel olarak benimsenmeleri arttı. Endüstriyi daha da geliştirmeyi amaçlayan uzmanlar, bu tokenlere yönelik yenilikler ortaya koyuyor.

Kraken CEO’su Jesse Powell, hizmetlerini NFT kullanıcılarına genişletmek amacıyla, Kraken ekibinin müşterilere dijital sanatlar sağlamanın ötesinde hizmet verecek bir takas edilemez token pazarı oluşturmak için çaba sarf ettiğini söylüyor.

Kullanıcılar Kraken’de borç almak için NFT teminatlandırabilecek

Duyuruya göre, Kraken NFT pazarı, müşterilerin takas edilemez tokenlerini platformdan borç almak için teminat olarak kullanmalarına izin verecek bir model benimseyecek. Jesse Powell konuya değindi;

“Kraken’e bir CryptoPunk yatırırsanız, bunun değerini hesabınıza yansıtabilmek istiyoruz ve tabi ki buna karşı borç almak istiyorsanız.”

Bu nedenle, borsa yalnızca takas edilemez token sahipleri için saklama hizmetleri sunan bir pazara sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda kullanıcıların CryptoPunklarına karşı borç almaları için bir yol sağlayacaktır.

Powell: NFT’ler Kraken’de teminat olarak kullanılabilecek

Kurucunun, kullanıcıları için tasfiye hizmetleri sunacak bir NFT pazarı oluşturma konusundaki ilgisi, 2022’de değiştirilemez tokenlerin kullanım durumlarının artacağına dair tahminlerinden doğuyor.

Powell’a göre, değiştirilemez token kavramı, sanat eserlerinin elde edilmesini sağlayan ve aynı zamanda sanatçıları destekleyen bir sistem olarak başladı. Bunun sonucunda, değiştirilemez tokenlerin benimsenmesi, insanların koleksiyoncu öğeleri olarak kullanmasıyla başladı.

Aynı zamanda, insanların kripto para birimlerine yaptıkları girişimlerle zengin olduklarını göstermenin bir yolu oldu. Tüm bunların 2021’de gerçekleşmesiyle birlikte, değiştirilemez tokenlerin kullanım durumlarının gelecek yıl artacağı yönünde eğilimler var. Powell konuyla ilgili görüşünü şöyle dile getirdi:

“Birinci aşama spekülasyon, ikinci aşama sanat satın almak ve sanatçıları desteklemek, üçüncü aşama ise NFT’lerin işlevsel kullanımları olacak. Yatırılan takas edilemez tokenler Kraken’de teminat olarak kullanmak bu kullanımlardan biri olabilir.”

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin