Ripple ve Compound fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle ne olacak? COMP nereye gidiyor?
Ripple ve Compound fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle ne olacak? COMP nereye gidiyor?

Ripple fiyat analizi: XRP fırtına öncesi sessizlik döneminde mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) yedi gündür önemli bir durgunluk döneminde. 3 Haziran – 10 Haziran tarihleri ​​arasında varlık 0,205 ve 0,201 dolar arasında asgari bir hareketlilik gösterdi. Ancak 9 Haziran’da 0,171 dolara alışılmadık bir düşüş yaşandı. Uzun vadeli XRP fiyat analizi neler söylüyor? Birlikte inceleyelim.

12 saatlik Ripple grafiği

Mayıs başında 0,231 dolarlık bir zirve kaydettikten sonra XRP’nin değerlemesi sırasıyla eğimli ve azalan iki eğilim çizgisi arasında salınmaya devam etti. Eğilim çizgilerinin hareketi, önümüzdeki birkaç hafta boyunca hem yükseliş hem de düşüş eğilimi olasılığını açan simetrik bir üçgen paternine yol açtı.

Yükseliş yönlü XRP tahmini

İvmenin önümüzdeki birkaç gün içinde alıcıların pazarına doğru kayabileceği düşünüldüğünde, bir kırılma XRP’nin direncini 0,211 dolara çıkarmasına izin verebilir. Yerel dip 0,20 dolar seviyesinde katılaşırsa güçlü bir destek oluşacaktır.

Ancak VPVR 0,203 dolarda çok güçlü bir direnç sergiliyor. RSI ise güven vermiyor zira satın alma baskısı ile satış baskısı arasında tamamen tarafsız kalıyor. Ek olarak, XRP ticaret hacmi uzun bir süredir ilk kez tükendi ve bu da mevcut fiyat noktasının büyük ölçüde geçici olduğunu gösteriyor.

Düşüş yönlü XRP tahmini

Aşağı eğimin argümanı da pek güçsüz sayılmaz. Grafikte de görüldüğü gibi, varlık simetrik kalıbın tamamı boyunc, dönemin çoğunluğu için Kontrol Noktası (kırmızı çizgi) altına geldi.

0,203 dolarlık güçlü dirençten negatif bir yönde kopma XRP fiyatını 0,195 dolara yeniden düşürebilir. Sinyal çizgisi MACD çizgisinin üzerine geldiğinden MACD de düşüş eğilimini sürdürdü.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin