2019’daki çöküşü bilen analistten yepyeni Bitcoin fiyat tahmini
2019’daki çöküşü bilen analistten yepyeni Bitcoin fiyat tahmini

Saygın analist uyardı: “Bitcoin 7 gün içerisinde kopma yaşayacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı şu anda geçtiğimiz hafta takılı kaldığı bölgede dolaşıyor. Alıcılar ve satıcılar, her iki yönde de bir eğilimi tetiklemeye çalışırken bir çıkmaza girildi. Geçmişte de buna benzer süreçler görülmüştü, neredeyse tamamında yüksek bir volatilite sürecine girildi. Bu yüzden yatırımcılar tetikte.

Bitcoin fiyatı bir süredir durağan: Fırtına öncesi sessizlik olabilir

Bir analist, bu sonraki hamlenin alıcıları büyük ölçüde destekleyeceğine inanıyor. Kendisi kripto para biriminin önümüzdeki yedi gün içinde bir kopuş yaşayacağını iddia etti. Bu haberin yazıldığı esnada Bitcoin 9.750 dolar fiyattan işlem görüyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana BTC grafiğinde pek bir değişiklik yaşanmadı.

BTC’nin devam etmekte olan konsolidasyon aşaması, geçen haftanın başında görülen muazzam oynaklığın ardından gerçekleşti. Alıcılar o gün BTC’yi 10.400 dolara dek çıkarmıştı. Ancak o zamandan beri kripto para piyasası yatay bir seyir izledi.

Önde gelen kripto para biriminin bu yatay seyrini yorumlayan ünlü analist Josh Rager, uzun süredir direncin hemen altındaki ticaret dönemlerini tipik olarak kopmaların izlediğini açıkladı.

zBitcoin fiyatı son iki hafta boyunca 9.300 ila 9.900 dolar arasında değişti. Günlük kapanış ise 9.800 doların altında kalmaya devam ediyor. Ancak bu kadar uzun süre direncin altında oturmak, Bitcoin’in yakında kopmasını sağlayabilir.

Bazı diğer analistler de bir sonraki Bitcoin hareketinin alıcıları tercih edeceğini düşünüyor.

Bitazu Capital’in kurucu ortağı ve saygın analist Mohit Sorout, bir göstergenin önümüzdeki birkaç gün içinde bir kopmanın yaklaştığını öne sürdüğünü açıkladı.

BTC’nin 7 gün içinde kırılma zamanı.

bitcoinist


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin