Ripple CEO'sundan SEC davasına dair açıklama geldi
Ripple CEO'sundan SEC davasına dair açıklama geldi

Ripple CEO’sundan SEC davasına ilişkin dikkat çeken açıklamalar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain platformu Ripple için oldukça uzun bir yıl oldu. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan mücadele henüz sona ermemiş olsa da CEO Brad Garlinghouse, 2021’in Ripple için iyi geçtiği görüşünde.

SEC davası sadece Ripple için değil, tüm kripto piyasası için kritik

22 Aralık 2020’de açılan SEC davası, düzenleyiciler adına büyük bir bilmece. ABD makamının Ripple’ı menkul kıymet yasalarını ihlal etmekle suçlayan davayı açmasının üzerinden tam bir yıl geçti. Kripto endüstrisi ise davanın sonucunu halen merakla bekliyor. Twitter’dan bir dizi paylaşım yapan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, SEC’in eylemlerinden söz etti ve bunun sadece Ripple’a değil, kripto inovasyonunu boğmak için bir saldırı olduğunu belirtti.

Yasal anlaşmazlığı sözlerine taşıyan CEO, dikkatleri yılın üçüncü çeyreğindeki ODL performansına çevirdi. Talep üzerine likiditede büyük bir büyüme yaşandı.

Garlinghouse ayrıca Japonya ve BAE gibi ODL koridorlarındaki gelişmelerden ve Bhutan ve Palau ile güçlerini birleştiren halka açık XRPL’nin özel bir versiyonuyla desteklenen merkez bankası dijital para birimi (CBDC) çözümünden de bahsetti.

“2021 yılı çok farklıydı”

Garlinghouse, 2021 yılını kripto para piyasasının tümü için bir dönüm noktası olarak kabul ediyor.

Yönetici bir kez daha SEC’in çifte standartlarına ve Ethereum’un yasal statüsüne dikkat çekti. Ripple daha önce, XRP’nin Ethereum ve Bitcoin gibilerden farklı olmadığını XRP satışlarının neden yasa dışı sayıldığını sorgulamıştı.

Dava daha süreceğe benziyor. Ancak Ripple CEO’su ve genel hukuk danışmanı Stuart Alderoty, davayla uzlaşmak yerine mahkeme salonunda ve kamuoyu mahkemesinde mücadele etmeyi seçmiş durumda. Hukuki bakımdan üstün yeteneklere sahip kişilerden ve bazı lobicilerden oluşan bir ekip kuran Ripple’ın geri adım atma havasında olmadığı görülüyor. Dava ikinci yıla girerken çözülecek daha çok şey var.

cryptopotato

Bu yazıyı kaçırmayın: Çok ucuz ve yüksek potansiyelli 4 Metaverse coin

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin