Bir transferde devasa SHIB yakımı gerçekleşti! İşte detaylar

Shiba teknik gösterge: Koşu sonrası grafik tersine dönüşü teyit etti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberShiba Inu, uzun bir ralli yaptıktan sonra geri dönüşe başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda yaşadığı yükselişle beraber ilk 10 içinde yer almıştı. Kısa süreli de olsa meme coinlerin lideri DOGE’yi geride bırakmıştı. Ancak Shiba teknik gösterge artık düşüşü onaylamış olabilir. 

SHIB uzun zamandır beklenen geri dönüşü Aralık ayında gerçekleştirdi. Orta vadeli bir geri dönüşün ilk sinyalini gösteren teknik göstergeyi grafik üzerinde işledi. MACD teknik göstergesi her zamankinden daha yakın olabilir.

Shiba düşüş

Shiba Inu teknik gösterge içinde Ekim ayında tüm zamanlar zirvesine erişmişti. 28 Ekim’de 0,00008854 dolar ile ATH gerçekleşmişti. Bu süre zarfında market değeri 50 milyar dolar geçmişti. O günden bu yana ise %68 civarında bir düzeltme yaşadı.

shiba yükseliş

Düzeltmenin ardından SHIB, 0,00002824 dolara kadar geri çekildi. En dip seviyesinden sonra neredeyse yüzde 30’luk bir yükseliş kaydetti. Bu da Shiba teknik gösterge için pozitif bir haber olarak öne çıkıyor.

Shiba teknik gösterge MACD tekniği

Shiba teknik gösterge: MACD tekniği

MACD, finansal varlıkların geri dönüş noktalarını belirlemek için yaygın olarak bilinen bir araç. Gösterge, yükseliş ve düşüş eğilimini göstermek için kullanılan 12 ve 26 periyotlu iki hareketli ortalamayı kullanarak çalışır.

Shiba teknik gösterge, 21 ve 22 Aralık gününde geri dönüş sinyali gösterdi. Sinyalin ortaya çıkmasından sonra, Shiba Inu, yükseliş büyümesi gösterdi. 

Göstergedeki sinyal göründükten sonra milyonlarca dolar değerinde token satın alındı. Bireysel ve büyük yatırımcılar tarafından geri dönüş sıcak bir şekilde karşılandı. Hareketli ortalamaya ek olarak MACD histogramı yukarı yönlü değişen trendi doğrulamış oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin