Polygon kurucusu MATIC için gelecek büyük yükseltmeyi açıkladı! Ağdaki yenilikler fiyatı nasıl etkileyecek?
Polygon kurucusu MATIC için gelecek büyük yükseltmeyi açıkladı! Ağdaki yenilikler fiyatı nasıl etkileyecek?

Polygon kurucusu MATIC için gelecek büyük yükseltmeyi açıkladı! Ağdaki yenilikler fiyatı nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal, MATIC token için büyük bir teknik yükseltme olarak tanımladığı POL hakkında ayrıntıları paylaştı.

Nailwal’a göre POL, yeniden stake etme ile ilişkili ek riskler olmadan çok zincirli stake etmenin faydalarını sağlıyor.

https://twitter.com/sandeepnailwal/status/1696102126236143881

Polygon ekosisteminin tek bir zincirden, Polygon 2.0 teklifiyle kolayca birlikte çalışabilecek bir L2 ekosistemine genişletileceğini söylüyor.

POL, Polygon 2.0’daki stake merkezinde stake edilir. POL, “enshrined restaking” olarak bilinen bir yaklaşım kullanılarak ağdaki herhangi bir sayıda zinciri doğrulamak için yeniden stake edilebilir. POL, herhangi bir sayıda zinciri stake etmek ve yerel olarak herhangi bir sayıda rolü oynamak için kullanılabilir.

POL iki boyutlu bir restaking yeniliği olacaktır: enshrined restaking üçüncü taraflara olan bağımlılığı ortadan kaldırarak daha az merkezileştirmeye yol açar. POL, zincirlerden daha fazlasını korumak için kullanılabilir; Agg katmanını, DAC’leri ve diğer bileşenleri de güvence altına alabilir.

POL, ilk hiper-üretken token ve üçüncü nesil token olacak şekilde sıfırdan inşa edildi. 1. Nesil BTC’dir ve sahiplerine ağ güvenliğinde rol oynama olanağı sağlamaz. 2. Nesil, sahiplerinin ağın güvenliğini sağlamak için stake etmelerine olanak tanıyan ETH’dir.

Polygon Kurucu Ortağı’na göre POL, sahiplerinin birden fazla ağı güvence altına almasına ve birden fazla rolü yerine getirmesine olanak tanıyan 3. Nesildir.

POL, MATIC token’ın yeniden adlandırılmasıdır

POL önerisi Temmuz ortasında yayınlandı. Eğer topluluk bunu kabul ederse MATIC 1:1 oranında POL’a yükseltilecek. Uygulamada POL, MATIC token’ın yükseltilmesi ve yeniden adlandırılmasıdır. MATIC ve POL protokol açısından bir arada var olamaz; POL yalnızca MATIC’in yerini alabilir.

MATIC’ten POL’e dönüşüm, MATIC’i yükseltme akıllı sözleşmesine göndermek kadar basit olacak ve bu da anında karşılık gelen POL miktarını iade edecektir.

Token sahiplerine, teklifin kabul edilmesi halinde yükseltme için yeterli süre verilecek (örneğin, dört yıl veya daha fazla). Ancak geçiş birkaç ay içinde başlayabilir.

Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal, yükseltme yönetim tarafından onaylandıktan sonra mekanizma hakkında daha fazla ayrıntının ortaya çıkacağını, ancak bunların POL teklifinde paylaşılanlarla benzerlik taşıyacağını belirtti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin