featured

Son dakika: XRPL Labs, XRP akıllı sözleşme yan zinciri Xahau’yu duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRPL Labs pazartesi günü yaptığı açıklamada, XRP Ledger ekosistemi için bir akıllı sözleşme yan zinciri olan Xahau Ledger’ın bir parçası hâline geldiğini duyurdu. XRP topluluğu, XRPL ekosistemine birden fazla özellik ekleyen ve XRP ve XRP Ledger’ın benimsenmesini ilerleten Xahau Ledger konusunda heyecan duyuyor. Bu gelişme, XRP Ledger protokolünü perakende satışta benimsenmeye yaklaştırıyor.

XRPL Labs, Xahau Ledger ile iş ortaklığı yapıyor…

XRP Ledger self-custody cüzdanı Xumm’un geliştiricisi XRPL Labs, 28 Ağustos’ta Xahau Ledger için bir whitepaper tanıtımında yer aldığını duyurdu. Xahau, XRPL ekosistemi için bir akıllı sözleşme yan zinciridir.

xrpl

XRP Ledger Labs kurucusu Wietse Wind de GateHub, Alloy Networks, Evernode XRPL ve diğerleriyle birlikte Xahau whitepaper’ını yayınladığını duyurmak için X’te bir gönderi paylaştı. XRP Ledger destekli akıllı sözleşmeler işlevselliğinin günlük yaşamda kullanılabilecek şeyler inşa etmeye olanak sağlayacağını açıkladı.

“Tüm XRP Ledger ekosistemi için inşa etmeye devam edeceğiz ve inşa ettiğimiz her şey tüm ekosistemin faydalanmasına açık olacak. Çok zincirli bir XRP Ledger Protokolü ekosisteminin hem XRPL Mainnet’in kanıtlanmış esnekliğini hem de Hooks’un sonsuz yeni olanaklarını getirebileceğine inanıyoruz.”

Ayrıca XRPL Mainnet ve Xahau gibi birden fazla XRP Ledger Protokolü ağını desteklemek için Xumm cüzdanını güncellemeyi planlıyor. Ayrıca bu, XRP perakende satışının benimsenmesi vizyonunun karşılanmasına olanak sağlayacaktır. Xahau’nun muhtemelen yıl sonuna kadar yayında olacağını açıkladı.

XRP fiyatı nasıl tepki verdi?

Yatırımcılar Xahau ağının bu duyurusuna hemen tepki verdi ve XRP fiyatı yüzde 0,50’den fazla artış gösterdi. Altcoinin işlem hacmi de arttı ve fiyat yukarı yönlü ivme kazandı.

XRP fiyatı şu anda son 24 saatte yüzde 2 düşüşle 0,51 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,515 ve 0,529 dolar. Bununla birlikte genel fiyat hareketi yatay seyrediyor ve işlem hacmi geçen hafta önemli ölçüde düştü.

coingape

 

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin