Polygon kritik seviyeden reddedilecek mi? Düşüş derinleşebilir!
Polygon kritik seviyeden reddedilecek mi? Düşüş derinleşebilir!

Polygon kritik seviyeden reddedilecek mi? Düşüş derinleşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) fiyat hareketi, Putin’in Ukrayna ile savaşı sonuna kadar görmeyi taahhüt ettiği yorumlarının ardından daha da düşüş gösterdi. Bununla birlikte, enflasyon zirveye çıktıkça fiyat baskısı artıyor ve enerji fiyatları genel olarak daha fazla panik satın alıyor. Bu ortamda, doların gücü neredeyse her çaprazda ağır basıyor ve kripto para birimleri söz konusu olduğunda, MATIC bu hafta boyunca 1,20 dolar ve muhtemelen 1 dolara düşüşebilir.

Polygon yükselişe geçecek mi?

Polygon için düşüş baskısı her gün artıyor. Daha da kötüsü, boğalar hafta sonu boyunca bir tersine dönüşü sağlayamadı ve bu yokluk nedeniyle 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA), 1,70 dolar civarındaki 200 günlük SMA’nın altında kırılıyor. Bu, açığa satış yapanların yalnızca kısa pozisyonlarına daha fazlasını ekleyeceği için daha fazla düşüş baskısına işaret ediyor.

MATIC fiyatı, görünürde olumlu bir haber olmadığı için hafta boyunca daha da düşecek ve önümüzdeki 24 saat içinde başlangıçta 1,30 dolarda bir test yapılacak. Putin hafta sonu boyunca sert sözler söylerken, olumsuz manşetlerde 1,06 doları görebilecek, hatta 1 doların altında bir kırılma görebilecek daha fazla aşağı yönlü baskı görmeyi bekliyoruz.

MATIC/USD daily chart

Alternatif olarak, doların geri çekilmesi zaten bir miktar yukarı yönlü kıvılcım çıkarmaya yeterli olacak. Bu, Ukrayna’daki durum biraz istikrara kavuşursa gerçekleşebilir – bir ateşkes veya bir rahatlama rallisini tetikleyen bir tür ateşkes ve çoğu çaprazda doların zayıflaması. Bunun bir sonucu olarak, Polygon gün içinde %12 sıçrayarak 1,57 dolara, hatta 1,65 dolara geri dönebilir ve bir takip olması durumunda aylık pivot daha da yükselebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin