Balinalar düşüşte bu altcoin'i biriktiriyor! Daha fazla kayıptan kurtulabilir mi?
Balinalar düşüşte bu altcoin'i biriktiriyor! Daha fazla kayıptan kurtulabilir mi?

Balinalar düşüşte bu altcoin’i biriktiriyor! Daha fazla kayıptan kurtulabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano yatırımcıları, ADA’nın piyasa değerine göre ilk 5 kriptodaki yerini kaybetmesiyle mevcut piyasa koşullarından büyük ölçüde etkilendi. 2021’deki etkileyici bir ralliden sonra, bu altcoin kritik bölgeleri kaybetti ve önceki düşük seviyelere dönebilir. Yazım sırasında, altcoin fiyatı son 24 saatte %2,3 kayıpla 0,87 dolardan işlem görüyor. Daha yüksek zaman dilimlerinde, Cardano son 30 gün ve geçtiğimiz yıl için sırasıyla %19,5 ve %28,1 kayıp kaydetti.

Cardano ADA ADAUSDT

ADA’nın fiyatı, daha büyük kripto para birimleri makro faktörler ve genel belirsizlik üzerinde aşağı yönlü eğilim gösterdiğinden, piyasadaki genel hissi takip ediyor. Ukrayna-Rusya çatışması ve ABD Merkez Bankası (FED) parasal çatışmasındaki olası bir değişim, piyasa katılımcılarındaki huzursuzluğun temel nedenleri olarak görünüyor. Bununla birlikte, altcoin, piyasa değerine göre ilk 10’daki diğer kripto para birimlerinden daha fazla kayıp yaşıyor. Kısa vadede, bu kayıplar 0,85 doların üzerine çıkabilir.

Elde edilen veriler, boğalar için 0,89 dolar civarında büyük bir direnç gösteriyor ve bu da altcoin’i en azından şimdilik mevcut seviyelerinde baskı altında tutabilir. Aşağıda görüldüğü gibi, 0,89 dolardan yaklaşık 2 milyon dolarlık talep emri var. Boğalar bu direncin üzerine çıkmayı başarırsa, 1 dolar işareti, bu seviyelerde yığılmış daha az talep emriyle bir sonraki büyük direnç olarak duruyor. Bu fiyat noktasında sadece 1 milyon dolarlık talep emri var.

Cardano ADA ADAUSDT MI 2

Cardano balinaları ortaya çıkıyor, kimler mevcut seviyelerde ADA alıyor?

Bu seviyeler başarısız olursa, önceki düşük seviyelere daha derin bir düşüşü önlemek için 0,80 dolar bir sonraki büyük destek olarak duruyor. Bununla birlikte, daha fazla veri, küçük yatırımcıların daha büyük yatırımcıların satış yaptığı daha düşük zaman dilimlerinde düşüşü satın aldığını gösteriyor.

Aşağıda görüldüğü gibi, yaklaşık 100.000 dolarlık (aşağıdaki mor çizgi) satış emirlerine sahip yatırımcılar mevcut PA’ya satış yaparken, yaklaşık 100 dolarlık (aşağıdaki sarı çizgi) emirlere sahip daha küçük yatırımcılar satın alıyor. Boğalar, teklif emirlerinde yaklaşık 1.000 dolar (aşağıdaki yeşil çizgi) ile yatırımcılardan destek gördü.

Cardano ADA ADAUSDT MI 1

Daha yüksek zaman dilimlerinde, Cardano balinaları yaklaşık bir haftadır mevcut seviyelerden altcoin satın alıyor gibi görünüyor. Bir takma ad kullanıcısı tarafından sağlanan veriler, 100.000 üzerinde ADA tutan adreslerin bu dönemde 1.000 ADA’nın üzerinde bir artış gördüğünü gösterir.

Cardano ADA ADAUSDT

ADA Balinaları, ana ağda yapılan son iyileştirmelerin bir sonucu olarak yeniden biriktiriyor olabilir. Cardano’nun geliştiricisi IOG, ağ ölçeklenebilirliğini ve verimini güncellemeye odaklandı ve yakın zamanda 2022 için üç büyük güncellemeden ilkini uyguladı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin