Polkadot kurucusu, Ukrayna'ya tek şartla yardım edecek

Polkadot kurucusu, Ukrayna’ya tek şartla yardım edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ukrayna’ya yardım açıklamaları tek tek gelmeye devam ediyor. Özellikle de kripto dünyası bu konuda fazlasıyla ön plana çıkıyor. Topluluklar BTC, ETH ve USDT adreslerine belli miktarda bağış yapıyor. Ukrayna devleti 3 adresi paylaşırken, belki bir adreslere daha ihtiyaçları olabilir. Öyle ki Polkadot kurucusu, şahsi olarak bağış yapacağını duyurdu. Ancak tek bir şartı var. 

Ukrayna bir DOT adresi alırsa, Gavin Wood şahsen 5 milyon dolar katkıda bulunma sözü verdi. Raporlara göre, bağış Binance’in taahhüt ettiğinin yarısı kadar olacak. Sabah paylaştığımız haberde lider kripto borsası Binance, Ukrayna’ya 10 milyon dolarlık bir yardımda bulunduğunu açıklamıştı. Şahsi olarak ilk adımlardan bir tanesini de Polkadot kurucusu Gavin Wood atıyor.

Bir konuda uyarmakta fayda var. Ukrayna’nın adres paylaşımından sonra dolandırıcı hesaplar ortaya çıktı. Çeşitli kripto paralar ile yardımı kabul eden diğer adresler ortaya çıkmaya başladı, ancak bunlar henüz doğrulanmadı. Twitter’da onlar bir “dolandırıcılık” olarak tanımlandı ve katkıda bulunanlara fonlarını resmi yerlere göndermeleri tavsiye edildi.

Polkadot kurucusu, şahsi hesabından 5 milyon dolar göndermeye hazır

Polkadot kurucusu, şahsi hesabından 5 milyon dolar göndermeye hazır

Rusya’nın eylemleri sonucunda Ukrayna’nın mali ve ekonomik durumu kötüleşirken, ülkeyi desteklemek için giderek daha fazla kripto bağışı yapılıyor. Ukrayna ayrıca BTC, ETH ve hatta USDT’deki bağışları kabul etmek için kripto adreslerini herkese açık hale getirdi.

Adresi doğrulamak için, ileti dizisindeki bir yanıtlayıcı, aynı konumu paylaşan Ukrayna bakanlığından bir tweet paylaştı. Rakip bir kripto para biriminin kurucusu olan Gavin Wood, ülkenin DOT’u kabul etmesi durumunda 5 milyon dolar bağışta bulunma sözü verdi.

techstory


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin