Polkadot fiyatı düşüş trendinde: Ayılar kontrolü ele geçirdi!
Polkadot fiyatı düşüş trendinde: Ayılar kontrolü ele geçirdi!

Polkadot fiyatı düşüş trendinde: Ayılar kontrolü ele geçirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyat analizi, kripto para biriminin piyasada düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Son birkaç gündür fiyat istikrarlı bir şekilde düşüyor ve bugünkü fiyat hareketi de negatif. Fiyat, yoğun düşüş baskısı sonucunda 5,39 dolara düştü ve bu düşüş trendi kısa vadede devam edebilir.

DOT/USD 1 günlük fiyat grafiği:

1 günlük fiyat grafiğine bakıldığında, fiyatın istikrarlı bir şekilde düştüğü ve negatif bir hareket gösterdiği görülüyor. Boğaların fiyat seviyelerini sürdürme çabalarına rağmen, ayıların lehine olan bir eğilim söz konusu. Hareketli ortalama göstergesi (MA) değeri 5,58 dolar seviyesinde bulunuyor.

doet1

Kısa vadeli trend çizgisinin de aşağı yönlü hareketi, negatif trendin devam ettiğini gösteriyor. Bollinger bantları göstergesine göre üst Bollinger bandı değeri 6,18 dolar, alt Bollinger bandı değeri ise 5,33 dolar seviyesinde bulunuyor. Ayrıca RSI puanı 36’ya kadar düştü. Tüm bu faktörler, Polkadot fiyatının düşüş trendinin devam edebileceğine işaret ediyor.

Polkadot fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Polkadot fiyat analizi için dört saatlik fiyat tablosuna göre, son birkaç saat boyunca ayılar fiyat tablosunun kontrolünü elinde tutuyor ve fiyat önemli ölçüde düştü. Bu durum alıcılar için cesaret kırıcı bir gösterge çünkü yükselişin toparlanma olasılığı hâlâ çok düşük. Düşen trend sayesinde fiyat 5,39 dolara düştü ve daha fazla fiyat düşüşü bekleniyor. Şu anda görünür olan yükseliş çabaları, eğilimi değiştirmek için yeterli görünmüyor. Hareketli ortalama değeri de dört saatlik fiyat tablosunda 5,39 dolarda.

doet4

Bollinger bantlarının değerleri, azalan oynaklığın neden olduğu yakınsama nedeniyle üst bant için 5,51 dolar ve alt bant için 5,29 dolar olarak değişti. Son dört saatte, RSI puanı ortalama 42 konumunda tutuldu.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Ayıların geri dönüş yapabildiğini göz önünde bulundurarak, Polkadot’un günlük ve dört saatlik fiyat analizi, bugün fiyatta önemli bir düşüş öngörüyor. Fiyat seviyeleri şu anda 5,39 dolar seviyesinde ve düşüş eğilimi devam ediyor. Saatlik tahminler de satışı desteklediğinden, fiyatın düşmeye devam etmesi muhtemeldir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin