featured

Ufukta yükseliş görünmüyor: ADA fiyatı kritik destek noktalarını kaybetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), 0,40 dolarda bulunan direnç noktasından yeni bir düşüş hareketi başlattı. Eğer 0,35 dolardaki destek noktasının altında net bir hareket olursa fiyat düşüşü derinleşebilir.

ADA

ADA, bu yazının yazıldığı sırada hâlâ 0,35 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Ancak aşağı yönlü harekete devam etme tehlikesi oldukça yüksek.

Gözde altcoin’in 4 saatlik grafiğinde 0,380 dolar civarındaki dirençle oluşan büyük bir düşüş eğilimi çizgisi var. Eğer fiyat bu direnç noktasını kırabilirse sağlam bir boğa koşusu başlayabilir.

Fiyat düşüşü devam ediyor

Geçtiğimiz hafta, gözde altcoin’in fiyatı 0,400 dolardaki direnç noktasını aşmak için birkaç girişimde bulundu. Ancak boğalar başarısız oldu ve 0,388 dolardaki desteğin altına doğru bir hareket başladı.

Bunun ardından fiyat, 0,380 dolar ve 0,365 dolar seviyelerinde bulunan destek noktalarının altına düştü. Son olarak da 0,355 dolardaki destek noktasını test etti. Şu anda 0,3534 dolar civarında bir dip oluştu ve fiyat piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum’a benzer şekilde küçük bir yukarı yönlü düzeltme girişiminde bulunuyor.

ADA, bu yazının yazıldığı sırada hâlâ 0,388 doların ve 100 SMA seviyelerinin altında işlem görüyor. 4 saatlik grafikte 0,380 dolar civarındaki dirençle oluşan büyük bir düşüş trendi çizgisi de var.

0,375 dolar ve 0,380 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarının üzerinde yukarı yönlü bir kırılma olursa, fiyat iyi bir artış başlatabilir. Belirtilen durumda, gözde altcoin’in fiyatı 0,388 dolarlık direnç noktasını bile geçebilir. Daha sonra ise sıradaki direnç noktası 0,4 dolarda bulunuyor ve ADA 0,42 doları test etmek için bir girişimde bulunabilir.

Daha fazla kayıp yaşanabilir mi?

ADA fiyatı 0,375 dolar ve 0,380 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarının üzerine çıkamazsa, düşüşe devam edebilir. Aşağı yönde acil destek 0,355 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor.

Bir sonraki büyük destek ise 0,350 dolar seviyesinin yakınında. 0,350 dolar seviyesinin altındaki aşağı yönlü bir kırılma, 0,320 dolara doğru yeni bir düşüşün kapıları açabilir. Bu seviyenin de kaybedilmesi durumunda sıradaki destek ise 0,312 dolarda.

Teknik göstergeler

4 saatlik grafikteki MACD ve RSI göstergeleri aşağı yönlü bir hareketi destekliyor. MACD düşüş bölgesinde ivme kaybederken, RSI ise 50 seviyesinin altında işlem görüyor.

ADA için takip edilmesi gereken destek noktaları 0,355 dolar, 0,350 dolar ve 0,320 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,375 dolar, 0,380 dolar ve 0,4 dolar seviyelerinde bulunuyor.

NEWSBTC

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin