featured

Piyasa yükselişe geçmeden satın alınabilecek en iyi altcoin fırsatları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı son düşüşün ardından yavaş yavaş toparlanma belirtileri gösterirken bununla birlikte altcoin piyasası da canlanmaya başladı. BTC yeniden 67 bin doların üzerine çıktı ve lider altcoinlerden olan Ethereum, Solana, BNB ve XRP sırasıyla yüzde 10, yüzde 9, yüzde 3,6 ve yüzde 3 kâr elde etti. Bu toparlanma eğilimi BTC yarılanması öncesinde yeniden bir yükselişin sinyallerini verirken şu anda düşük değere sahip popüler altcoinler umut verici bir yatırım seçeneği oluyor.

Polygon (MATIC) ve SEI yükseliş için hazır

Geçtiğimiz boğa piyasasında 1,28 dolar sınırına dayanan MATIC, fiyattın giderek sıkıştığı bir aralık olan simetrik üçgen modelinden çıkarak yeni yönünü belirlemeye çalışıyor. Kripto para piyasasının yükselmesi hâlinde mevcut trende doğru hareket etmesi beklenen MATIC fiyatı, son 24 saate yüzde 3,5 artış gösterdi.

MATIC 1 günlük fiyat grafiği

Mevcut satış baskısına rağmen yükselme potansiyeli ile 1 dolar hedefine oldukça yakın olan Polygon, şu anda EMA100 trend çizgisinde 0,99 dolar ile 0,88 dolar arasında dengede işlem görüyor. Yukarı yönlü bir hareketin yaşanması hâlinde 1,020 dolara ulaşabilir.

2024’te hızlı başlayan ve yükselme potansiyeli taşıyan varlıklardan biri olarak ele alınan SEI, son 24 saat içinde yüzde 4 yükseldi. Güncel fiyat artışıyla birlikte 0,8498 dolardan işlem gören varlık, geçtiğimiz hafta 1,14 dolar seviyesinden yüzde 2,5 puanlık bir düşüş göstererek direnç bölgesinde sabit kaldı.

SEI 1 günlük grafik

Göreceli Güç Endeksi 48.7414 bölgesinde yer alarak nört bir piyasa hareketini vurguluyor. Ek olarak SEI ekosisteminde yaşanan gelişmeler de ilgi uyandırdı. SEI Labs tarafından The Parallel Stack’in piyasaya sürülmesi ile ilgi odağı haline gelen SEI coin, ölçeklendirmede yaptığı iyileştirmeler ile iyimser bir fiyat artışını işaret ediyor. Ayrıca Altcoin Sherpa gibi X platformunda paylaşım yapan kripto analistleri tarafından da büyüme potansiyeli vurgulanan bir varlık olan SEI’nin yıl sonu gelmeden 13 kat artacağı düşünülüyor.

SMOG token ve Fantom (FTM) altcoini

Solana borsası Jüpiter’de işlem gören meme coinlerden biri olan SMOG token, erken dönem büyüme trendi içinde olan varlıklardan biri. Ejderha temalı meme coin, adıl ön satış özellikleri ile her katılımcıya eşit şans tanıyarak daha fazla kişiyi çekmeyi hedefliyor. Topluluk odaklı büyüme sergileyen meme coin SMOG’un teknik grafiklerine bakıldığında son bir haftadır çalkantılı bir süreç izleyen varlık, son 24 saat içinde yüzde 34’lük bir yükselişle haftalık kaybını bir miktar telafi etmeyi başardı. 0,2152 dolardan işlem gören ve işlem hacmi son 24 saate yüzde 205 artan varlık, yatırımcı ilgisini korumayı başarıyor. Aynı zamanda piyasa değeri açısından da yüzde 25 büyüyerek 167.665.605 dolara ulaştı. Satın alma baskısıyla fiyatı yükselişe geçebilecek olan meme coin SMOG token, 1 dolara ulaşabilecek potansiyele sahip.

SMOG Token’i Ziyaret Edin

Son olarak 1 dolar seviyesinde işlem gören Fantom (FTM) coin değer kazanarak hızla yükselen varlıklardan biri oldu. Bu yazının yazıldığı sırada 0,97 dolar ile 1,10 dolar arasında dalgalı bir seyir izleyen altcoin, uzun bir süredir yükselen kama modeli içinde işlem görüyor. Bitcoin’in değer kaybetmesinin ardından dayanıklılık göstererek son 7 günde yüzde 19, son bir ayda ise yüzde 167 dolar değer kazandı.

altcoin
Fantom 1 günlük fiyat grafiği

FTM coinin RSI değeri üst eşiği aşarak altcoinin yeni zirvelere ulaşabileceğini ve ardından bir düzeltme yaşayabileceğini gösteriyor. MACD göstergeleri ise FTM coinin bir süre daha yükseliş eğiliminde kalacağını işaret ederken altcoin, 1 dolar seviyesinden 2 dolara doğru hareket edebilir.

coinpedia


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin