featured

Terra Classic (LUNC) analizi: Yaklaşan SEC duruşması öncesinde LUNC fiyatı yüzde 30 düştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

LUNC fiyat analizi: Bitcoin’in düşüşüyle birlikte kripto para piyasasında yükseliş hareketi bir süre durakladı. BTC’nin 70 bin doların altına düşmesi, aaltcoinleri de düşüşe sürükledi ve Terra Classic son bir haftada önemli bir kayıp yaşadı. Son bir yılın en yüksek seviyesi ve mart ayının en yüksek noktası olan 0,00025 dolardan sert bir düşüş yaşayan altcoin, yüzde 30’luk bir kayıpla karşı karşıya. Bununla birlikte yaklaşan SEC davası altcoin için belirsiz bir ortam yaratıyor.

Terra Labs vs. SEC davası ve LUNA yükseltmesi

Terra LUNC fiyatındaki belirsizlikle birlikte Terra LUNA’nın ana şirketi Terraform Labs ile SEC arasındaki dava 25 Mart’ta düzenlenecek. Bu dava, durumu daha da belirsiz bir hâl alan Terra LUNC ve LUNA için kritik önem taşıyor. Bununla birlikte şirketin kilit isimlerinden Do Kwon mahkemeye katılmayacak ve şirketin yasal temsilcisi iade süreci hakkında son güncellemeleri mahkemeye sunacak. Davanın bu duruşmada olumsuz sonuçlanması ise Terra Luna Classic ilgili projeleri önemli ölçüde etkileyebilir. Çünkü Terra Luna Classic zincir yükseltmesinin duruşma ile aynı gün açıklanması planlanıyor.

LUNA için son V2.4.4 yükselmesi merkezi olmayan uygulamaların Terra Classic ağına entegrasyonunu kolaylaştıracak bir özellik. Bu yükseltme sayesinde blok zincirler arasındaki iletişim tanıtımı daha kolay bir şekilde yapılabilecek. Terra ekosisteminin genişlemesine imkân verecek olan bu yükselme, altcoin için önemli bir kilometre taşı olacak.

LUNC fiyat düşüşleri, dipten alım için yeni bir fırsatı mı?

Mart ayına yükselişle başlayan Terra Classic LUNC, zirve noktadan yüzde 48’lik bir düşüşle 0,00013 dolardan işlem görüyor. Çok kısa bir sürede düzeltme gören LUNC fiyatı 0,00012 dolar bölgesinde çift dipli bir desteğe sahip. Çift dipli destek modeli, varlığın güçlü bir bölgede konumlandığını gösterir ve dolar maliyet ortalamasına göre bir strateji oluşturma zamanını vurgular.

LUNC
LUNC fiyat tablosu

Teknik RSI ve AO grafiklerine bakıldığında Göreceli Güç Endeksi ve Müthiş Osilatör değerinin negatif bölgede hareket ettiği görülür. Bu da düşüş baskısının düşeceğine dair bir işaret oluşturuyor. Özellikle RSI’nın saşırı satış bölgesine doğru hareket etmesi düşüşün devam edeceğini gösteriyor. Buna karşın 200 günlük Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) düşüşün sınırlı bölgede olduğunu işaret ediyor.

Varlık önceki günün grafiğindeki 0,00014 dolar seviyesine ulaşırsa yeniden toparlanma olasılığı doğabilir. Fiyat üzerinde yeniden bir hareketlenme alıcıları çekerek LUNC’un fiyatını 0,00025000 dolara ulaştırabilir. Bir yükseliş eğiliminin aksine düşüş oluşması hâlinde ise 0,00009170 dolar yeniden görülebilir. Sonuç olarak varlığın fiyatına yönelik tahminler değişmekle birlikte teknik grafiklerde okunan dip seviyeler, yatırımcı için alım fırsatı olarak değerlendirilebilir.

LUNC 1 günlük fiyat grafiği

LUNC fiyatı planlanan zincir içi yükseltmesi ile yaklaşan SEC davası ile yeni bir yol ayrımda yer alırken yeni çıkan Green Bitcoin gibi dijital varlıklar da yatırımcıdan ilgi görüyor. Green Bitcoin oyunlaştırılmış straking sistemi ile BTC fiyat tahmini üzerinden yatırımcının gelir elde etmesine olanak tanır.

Green Bitcoin’i Ziyaret Edin

Çevresel bir etki olmadan Bitcoin fiyatı üzerinden gelir elde etme amacıyla geliştirilen projede güncel token fiyatı ise 1.1062 dolar. Yeni bir etaba geçtikten sonra yeniden fiyat artışına gidecek olan GBTC tokenı, ETH ve USDT  dışında kart ile de satın alınabilir. 

coinpedia

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin