Piyasa izlemesi: Bitcoin 29.000 doları korumaya çalışırken, Bitcoin SV ve Optimism yükselişte!
Piyasa izlemesi: Bitcoin 29.000 doları korumaya çalışırken, Bitcoin SV ve Optimism yükselişte!

Piyasa izlemesi: Bitcoin 29.000 doları korumaya çalışırken, Bitcoin SV ve Optimism yükselişte!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin hafta sonu yaklaşırken düşüş yaşadı, ancak 29.000 dolar direnç çizgisinden sıçrayarak o zamandan beri birkaç yüz dolar ekledi.

TRX, DOGE, MATIC ve SHIB gibi daha büyük piyasa değerine sahip altcoinler bugün hafifçe düşüşte olsa da, Bitcoin Cash, Bitcoin SV ve Optimism etkileyici bir şekilde yükseldi.

BTC 29.000 doları koruyor

Lider kripto para birimi, geçen Pazartesi günü yaşanan bir fiyat düşüşünden sonra sessiz bir hafta geçirdi. Bu düşüş, fiyatın aylık olarak neredeyse 29.000 doların altına düşmesine neden oldu. Boğalar, takip eden günlerde durumu sakinleştirmeyi başardı ve varlık çoğu zaman o çizginin birkaç adım üzerinde kaldı.

ABD Federal Rezervi’nin Çarşamba günü ana faiz oranlarını artırma kararı bile önemli bir oynaklık getirmedi. Bu nedenle, Bitcoin hâlâ 30.000 doların altında sıkışıp kaldı ve beklenildiği gibi hafta sonu da yön değiştirmedi.

Ancak, BTC tekrar Pazar günü geç saatlerde 29.000 dolara düştü, ancak bu seviyeyi korumayı başardı ve boğalar fiyatı 500 dolardan fazla yukarı yönlendirdi. Şu anda kripto para birimi biraz güç kaybetmiş olsa da 29.000 doların üzerinde işlem görüyor.

Piyasa değeri sadece 570 milyar doların üzerine çıktı ve altcoinlere karşı hakimiyeti %48,2’de kaldı.

BTCUSD. Source: TradingView

OP yeniden yükseliyor, BSV çift haneli artış gösteriyor

Son zamanlarda çoğu altcoin, BTC’nin performansını takip ediyor. Ethereum ve Ripple hafifçe düşüşte, Binance Coin ise önemsiz kazançlar elde etti.

Dogecoin, Solana, Polkadot, Polygon ve Shiba Inu %1 ila %2 arasında düştü, ancak daha büyük piyasa değerine sahip altcoinler arasında TRX en çok düşen oldu. Tron’un yerel tokeni %4’ten fazla düşüş yaşadı ve 0,08 doların altında işlem görüyor.

Bununla birlikte, BCH %4,3 arttı ve 250 doları yeniden kazandı. Dün en iyi performans gösterenler arasında olan Optimism’in tokeni bugün bir kez daha %7’den fazla arttı ve 1,7 doların üzerinde işlem görüyor.

BitcoinSV, %10’luk devasa bir fiyat artışıyla ana sahneyi aldı ve 40 dolara yükseldi.

Toplamda, kripto para piyasa değeri dünkünden birkaç milyar dolar daha arttı ve CMC’de 1.190 trilyon doların üzerinde işlem görüyor.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin