XRP

Analiste göre XRP’nin uzun vadeli görünümü olumlu kalmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü tüccar ve analist Michael van de Poppe, SEC davasının olumlu sonuçlanmasının ardından Ripple’ın (XRP) fiyat performansını övdü. Analist yazısında, havale tokeninin karardan sonra sadece 24 saat içinde 15 aylık kayıplarını “boğa kırılması” olarak adlandırdığı bir şekilde silebildiğini açıkladı.

Ayrıca van de Poppe, yatırımcıların gelecekte sermayelerini akıllıca tahsis etmelerini, bir dolar maliyet ortalaması (DCA) yaklaşımı uygulamalarını ve arkadaşlarından ve sosyal medyadan etkilenmemelerini önerdi. Tweetini, uzun vadeli bir bakış açısının anahtar olacağını ve yatırımcıların XRP varlıklarını ellerinde tutmaları gerektiğini paylaşarak sonlandırdı.

Basın zamanında, CoinMarketCap’e göre kripto para birimi 0,7065 dolardan işlem görüyordu. Bu, altcoin’in 24 saatlik yüzde 0,51’lik bir kayıp yaşamasının ardından gerçekleşti ve bu da haftalık performansını kırmızı bölgeye – yüzde 3,13’e itti.

XRP, Bitcoin karşısında zayıflıyor!

Dolar karşısında zayıflamanın yanı sıra XRP, son 24 saat içinde iki piyasa lideri Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) tarafından da geride bırakıldı. Basın saatine göre XRP, BTC ve ETH karşısında sırasıyla yüzde 0,53 ve yüzde 0,52 değer kaybetti. Bu da 1 XRP’nin 0,00002401 BTC ve 0,0003787 ETH değerinde olduğu anlamına geliyordu.

XRP

13 Temmuz 2023’te Ripple’ın SEC ile uzun yıllardır süren davası sonuçlandı ve XRP’nin bir menkul kıymet olmadığına karar verildi. Bu, takip eden 24 saat içinde yüzde 70’in üzerinde bir ralli ile sonuçlandı. Bu süre zarfında, altcoin’in fiyatı 0,4695 dolardan 0,9380 dolara tırmanarak 0,6851 dolarlık direnç seviyesini de desteğe çevirdi. Daha sonra günlük mum 0,8153 dolardan kapandı.

Tüccarlar 14 Temmuz 2023’te kâr elde etmeye devam etti ve havale tokeninin fiyatını 0,7660 dolar ile kilit seviyenin altına geri itti. Satıcılar daha sonra Ripple kısa süre önce kırpılan 0,6851 dolar işaretinin altına itmeye çalıştı, ancak boğalar desteği savundu ve XRP’nin fiyatını 0,8445 dolar direncinin hemen üzerine çıkarmaya devam etti. Ancak, XRP bu noktanın üzerinde bir günlük mum kapatamadı.

Ripple’in 0,8445 dolardan reddedilmesi, takip eden birkaç gün içinde düşüşe geçerek bir kez daha 0,7660 doların altına indi. Geçtiğimiz hafta boyunca Ripple, 0,6851 dolar ile 0,7660 dolar arasında bir konsolidasyon aşamasındaydı ve basın zamanında işlem görmeye devam etti.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin