featured

Piyasa analizi: Bitcoin fiyatı 30 bin doları aşamazken bu altcoinler yükseliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 29 bin doları aşmaya çalışıyor, ancak birkaç altcoinin aksine şu ana kadar yükseliş ivmesini yakalayabilmiş değil. BTC son 24 saat boyunca fiyat hareketi açısından herhangi bir ilerleme kaydedemedi, ancak bu deneme eksikliği yüzünden değildi. Bu arada, bazı altcoinler aynı dönemde önemli artışlar kaydetti.

Bitcoin fiyatı 30 bin doları aşamıyor!

Son 24 saat boyunca, Bitcoin boğaları BTC fiyatını imrenilen 30 bin dolar seviyesine çıkarmak için bir girişimde bulundu. BTC’yi yaklaşık 29.700 dolara kadar çıkarmayı başardılar, ancak o zaman aşağıdaki saatlik grafikte açıkça görülebileceği gibi ayılar hareketi durdurdu.

CoinGecko’ya göre fiyatı şu anda işlem gördüğü 29.400 dolara doğru geri ittiler ve Bitcoin günü tamamen yatay bir şekilde tamamladı.

Bitcoin

Her hâlükârda düşük de olsa volatilitenin varlığı, piyasanın geçtiğimiz ay boyunca ne kadar düz olduğu göz önüne alındığında, sektörde canlandırıcı bir işaret olarak algılanıyor. Şimdi fiyatın nihayet dar aralığından kurtulmayı başarıp başaramayacağını ya da aynı hamlenin gelip gelmeyeceğini görmek merak konusu.

Bazı altcoinler yükselirken diğerleri durgunlaşıyor!

Daha geniş altcoin piyasası da elbette bazı istisnalar dışında, son 24 saat boyunca nispeten sakin seyretti. Aşağıdaki görselde de görüldüğü gibi, büyük kripto paraların çoğu kayda değer bir artış gösteremedi ve gün içinde yataya yakın işlem görüyor.

Bununla birlikte listenin önüne önemli ölçüde geçen birkaç kripto para birimi var. İlk olarak FLEX Coin (FLEX) geçtiğimiz gün boyunca yüzde 16 oranında patlama yaşadı ve şüphesiz bugün için en iyi performans gösteren kripto para.

THORChain (RUNE) de yüzde 14 civarında artış gösterdi, ancak kripto para birimi geçtiğimiz hafta neredeyse yüzde 70 oranında fırladı. Ayrıca Hedera’nın HBAR tokenı da gün içinde yüzde 10’un üzerinde artış göstererek en iyi performans gösterenlerden biri oldu.

Piyasanın diğer ucunda ise Kaspa var. KAS son 24 saatte yüzde 12 düşüş yaşadı ve bugünün en kötü performans gösteren kripto para birimi oldu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin