featured

Cardano TVL verileri yeni zirveleri işaret ediyor: Bu yükseliş, ADA fiyatı için ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano’nun (ADA) Kilitlenmiş Toplam Değeri (TVL), kripto para tüccarı Dan Gambardello tarafından bugün erken saatlerde paylaşılan bir twitter gönderisine göre tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Gönderide Ethereum katilinin TVL’sinin 616 milyon ADA’ya yükseldiği belirtildi.

Gambardello, ADA’nın yüksek TVL’sini çevreleyen heyecanını, bunun “tüm kriptodaki en yüksek öncü göstergesi” olduğuna inandığı için açıkladı. ADA’nın rekor seviyedeki TVL’sini çevreleyen heyecan, CoinMarketCap’in ADA’nın fiyatının geçtiğimiz işlem gününde yüzde 0,45 oranında düştüğünü belirtmesi nedeniyle kripto para biriminin fiyatına henüz yansımadı.

Cardano (ADA) verileri yatırımcıların lehine!

Bu durum altcoin’in basın saatine göre 0,2892 dolardan işlem görmesine neden oldu ki bu da günlük en düşük seviyesi olan 0,2885 dolara 24 saatlik en yüksek seviyesi olan 0,2921 dolardan biraz daha yakındı. Bu arada ADA’nın 24 saatlik işlem hacmi fiyatıyla birlikte yüzde 16’dan fazla düştü. Bu da gün içi hacmini 122.846.630 dolar civarında bıraktı.

Ayrıca Ethereum katilinin haftalık performansı da son fiyat düşüşünün ardından yüzde 1,10 oranında geriledi. Cardano ADA’nın 10.131.822.627 dolarlık piyasa değeri, onu en büyük 9. kripto para birimi olarak sıraladı. Bu, 8. sıradaki Solana (SOL) ve 10. sıradaki Tron (TRX) arasında sıkıştığı anlamına geliyordu.

Cardano

Teknik açıdan bakıldığında, Cardano basın saatine göre 9 günlük EMA çizgisinin altında işlem görmeye devam etti. Ayrıca altcoinin günlük grafiğindeki 9, 20 ve 50 EMA çizgileri, kısa vadeli ve orta vadeli momentumun hâlâ satıcıların lehine olduğunu gösterdi ve bu da önümüzdeki 24-48 saat içinde Cardano’nın fiyatının düşmesine neden olabilir.

Bu düşüş tezi gerçekleşirse Cardano’nın fiyatı önümüzdeki birkaç gün içinde destek seviyesini 0,2760 dolardan tekrar test edebilir. Bu kilit seviyenin altına düşmesi hâlinde, satış baskısının devam etmesi durumunda 0,2585 dolara kadar düşme riski taşıyacaktır. Bununla birlikte önümüzdeki 48 saat içinde 9 günlük EMA çizgisinin üzerinde 0,2931 dolar civarında bir günlük mum kapanışı bu düşüş tezini geçersiz kılacaktır.

Bu senaryoda ADA’nın fiyatı önümüzdeki birkaç gün içinde 0,2995 dolarlık direnci desteğe çevirmeye çalışabilir. Bu, Cardano’nın fiyatının 0,2995 doların üzerindeki kırılmadan sonraki hafta içinde 0,3210 dolara yükselmesi için bir yol açacaktır.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin