Bitcoin
Altın savunucusu olan Peter Schiff  hala Bitcoin'in 10 bin dolara düştüğünü düşünüyor.

Peter Schiff: “Bitcoin fiyatı 25 bin doları bile göremeyecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altın sempatisi ve kripto para eleştirileri ile tanınan ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin hakkında iğneleyici yorumlarına bir yenisini ekledi. Schiff’e göre Bitcoin fiyatı hiçbir zaman 25.000 doları dahi göremeyecek.

Peter Schiff: “Bitcoin fiyatı 25.000 dolara hiçbir zaman ulaşamayacak.”

26 Haziran’da Twitter üzerinden takipçilerine seslenen Schiff, Bitcoin fiyatının asla 25.000 dolara ulaşmayacağına inanıyor. Ünü altın yatırımcısının yorumları, NonSell.com tarafından yayımlanan bir tweet’e yanıt olarak geldi. Söz konusu tweet’te Schiff’in Bitcoin satın almak için beklediği iddia edilirken takipçilere Schiff’in hangi fiyattan alış gerçekleştireceği yönündeki tahminleri soruldu.

Cevap olarak hiçbir fiyatın onu Bitcoin satın almaya teşvik edemeyeceğini söyleyen Schiff, BTC’nin 25.000 dolara hiçbir zaman ulaşamayacağını iddia etti.

Daha sonraki bir tweet’te Schiff, kripto paraları destekleyen ortağı Max Keizer üzerinden söz konusu anketle dalga geçti.

“Glassnode BTC fiyatı üzerinde etkili değil.”

Schiff ayrıca, kurumsal yatırımcı Grayscale’in Bitcoin’in fiyatı üzerindeki etkisinin olmadığını vurgulayan bir dizi tweet paylaştı. Ünlü ekonomist, Grayscale’in mayıs ayındaki halving etkinliğinden bu yana tüm Bitcoin’lerin “%100’ünden fazlasını satın almasına rağmen”, BTC’nin fiyatının düşmeye devam ettiğini iddia etti.

Bu arada ünlü analist Willy Woo, BTC’nin bir sonraki boğa koşusunun ne zaman başlayacağına ilişkin tahminini paylaştı. Buradan okuyabilirsiniz.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin