Rakiplerini geride bıraktı! Pepe coin rakipleri arasındaki popülerliğini yeniden kazanmak istiyor!
Rakiplerini geride bıraktı! Pepe coin rakipleri arasındaki popülerliğini yeniden kazanmak istiyor!

Rakiplerini geride bıraktı! Pepe coin rakipleri arasındaki popülerliğini yeniden kazanmak istiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in 62.000 doların altına gerilemesiyle birlikte, kripto piyasasında genel bir belirsizlik hakimdi ve bu, diğer dijital varlıkların çoğu için de geçerliydi. Bununla birlikte, bu tür belirsizliklerde bile, Pepe Coin gibi meme coin’lerde önemli bir artış meydana geldi. Ethereum blockchain’de faaliyet gösteren Pepe Coin, son zamanlarda daha fazla yatırımcı ilgisine maruz kaldı. Pepe Coin popüler hale geldi çünkü teknik açıdan güçlü temellere sahipti ve özellikle Ethereum ağında optimistik gelişmeler meydana geldikçe değer kazanıyordu. Şimdi Pepe Coin’in teknik görünümünü ve meme coin yatırımcılarının karşısına bir alternatif olarak çıkabilecek Smog token’ı daha yakından inceleyelim!

Pepe Coin Teknik Görünüm:

Pepe Coin’in fiyat tablosuna bakıldığında, kısa vadeli olarak bir yandan sıkılaşıyor ve Bollinger Bant göstergesi daralıyor. Fiyatın kısa sürede bir yönde hareket edebileceğini gösteren bir işaret. Ek olarak, hareketli ortalama örtüşmelerde oluşumlarına bakıyoruz. Özellikle kısa vadeli ve uzun vadeli hareketli ortalamalar birbiriyle kesiştiklerinde, kısa veya uzun pozisyonlarla ilgilenmek zor olmayacaktır. Boğalar ve ayılar arasındaki mücadele görülüyor. Şu anda fiyat hafif bir geri dönüş yaşıyor, ancak belirli bir destek seviyesini koruyan boğaların tekrar bir hareket yapmalarına neden oluyor.

Eğer fiyat belirli bir direnç seviyesini kırabilirse, boğalar bir kez daha tetiklenir ve fiyat yeni bir dönem başlatır. Bunun bir diğer önemli noktası, genel belirsizlik ve piyasadaki olayların da dikkatle izlenmesi gerektiğidir. Pepe Coin gibi belirli meme paralarının fiyatındaki dalgalanmalar, genel kripto para durumu dahil olmak üzere piyasadaki genel koşullar tarafından etkilenir. Teknik analiz yanı sıra bu genel koşullar göz önünde bulundurularak, yatırımcıların dikkatli ve sabırlı bir tutum sergilemeleri gereklidir.

Smog token: Tarihin en büyük airdrop etkinliğine hazır mısınız?

Kripto dünyasında Smog tokeni, şiddetli rekabetin ve yüksek tempolu gelişmelerin parıldadığı bir alandır. Tarihin en büyük airdrop etkinliği, sektörde gündeme otururken, dikkatle izlenen Smog’un rolü de an be an değişmektedir. Katılımcılar airdrop puanları kazanmak için belirli görevler tamamlama teşviki almakta. Peki, Smog token airdrop etkinliğine nasıl katılabileceksiniz? İhtiyacınız olan tek şey, airdrop etkinliğine katılmak istiyorsanız, airdrop tokeni satın almanızdır. Ardından, airdrop sayfasındaki eylemleri tamamlayarak ödül kazanma şansınızı artırabilirsiniz. Katılımcılar, ayrıca Twitter , Telegram ve Discord ve projenin günlük canlılığı ile alakalı görevler yerine de getirme yükümlülüğüne sahiptir.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

Ekip, topluluğu en üst düzeyde tutma kararı aldı. Bu nedenle etkili bir fuar lansmanı ve ödül jetonları var. Airdrop etkinliği, kayıt olan insanların sayısıyla orantılı olarak başarılı olmaktadır. Bu hedef doğrultusunda, katımcılar, Smog tokenini satın alarak tutma veya stake ederek ödül kazanma şansını elde ederler. Bu nedenle, sonunda dağıtılacak olan tarihin en büyük airdrop etkinliğine hazırlıklıdırlar.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

Sonuç

Özetle yatırım yapacak olan alıcıların, genel piyasa koşullarını ve Pepe Coin’e ilişkin teknik analiz ile ilgili belirsizlikler göz önünde bulundurarak, dikkatli ve denge bir strateji izlemeleri tavsiye edilir.

coinpedia


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin