“PayPal 2021’den önce Bitcoin desteği duyuracak” iddiası!
Paypal kriptoa“PayPal 2021’den önce Bitcoin desteği duyuracak” iddiası! para açılımı resmi yazışmalara yansıyor

Paypal kripto para açılımı resmi yazışmalara yansıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Paypal çevresinde kripto para ve Bitcoin piyasalarını yakından ilgilendiren bir çalışma yürütülüyor. İddialara göre Paypal, Bitcoin ve dijital varlık alım ve satımını kolaylaştıracak bir platform geliştiriliyor. Henüz Paypal tarafından konuyla alakalı resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak iş ilanları ve en son Avrupa Birliği Komisyonu ile yazışmalar Paypal’ın kripto paralar konusunda ciddi bir çalışma yürüttüğünü gösteriyor.

Paypal kripto para açılımı AB yazışmalarında

Hatırlanacağı üzere Paypal, Libra Birliğinin bir üyesiydi. Facebook’un Libra projesi AB ve ABD başta olmak üzere birçok ülkede hukuki engellerle karşılaştı. Özellikle AB tarafından euro’ya alternatif bir ödeme aracına kesinlikle izin verilmeyeceği konusunda açıklamalar geldi. Libra üzerinde AB ve ABD kaynaklı baskılar artınca Paypal, Libra Birliğinden ayrıldığını duyurdu.

Anlaşılan Paypal kendi rotasını çizmeye başlamış ve kripto paralar konusunda AB ile çeşitli müzakereler sürdürüyor. Geçtiğimiz Mart ayında Paypal’ın AB Komisyonu ile yazışmaları kamuoyuna sızdı. Yazışmalar Paypal’ın kripto para piyasasına açılımı ile ilgili. Paypal, AB standartlarına uyacağı konusunda AB yetkililerini ikna etmeye çalışıyor.

Yazışmalarda Paypal’ın kripto para piyasalarındaki yeteneklerini geliştirmek istediği vurgulanıyor. Ayrıca kripto paraların finansal piyasalara katılımı arttıracağı belirtiliyor.

Paypal’ın 300 milyon üstünde kullanıcısı var. Online alışverilerde Paypal yoğun biçimde kullanılıyor. Tahmin edildiği üzere Paypal Bitcoin ve kripto para alımını kolaylaştıran bir platform geliştirirse kripto paraların yaygınlaşması adına büyük bir adım olacaktır.

Theblockcrypto.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin