Ripple
Ripple

Kripto piyasaları heyecanlandıran ortaklı iddiası: Ripple ve VeChain yakınlaşması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarını heyecanlandıran bir yakınlaşma yaşanıyor. Eğer iddialar doğruysa iki büyük kripto para arasında bir ortalık doğabilir: Ripple ve VeChain ortaklığı.

Japonya merkezli bir haber sitesine (Bittimes) dayandırılan iddiaya göre Ripple’in önemli paydaşlarından SBI Holding’in pirinç ihracatı konusunda VeChain blockchain’inden destek alacağı ileri sürüldü. Bu sayede Kuzey Amerika ve Asya arasında yüksek işlem hacmine sahip pirinç ihracatına dair veriler, VeChain blockchain’i üzerinden takip edilebilecek. Geçtiğimiz günlerde uluslararası oteller zinciri InterContinental Hotel Group’ta VeChain blockchain’ine katıldığını açıkladı.

Ripple ve VeChain ortaklığı geliyor

Japonya merkezli SBI Holding Ripple’ın en önemli iş ortaklarından ve hissedarlarından birisi. MoneyTab isimli ceb telefonu uygulaması ile Ripple-SBI Holding 34 ülkeye para transferinde bulunabiliyor.

VeChain’in CEO’su Sunny Lu, Ripple ile iyi bir ortaklık geliştirebileceklerini söyledi. Bu sayede Ripple ve VeChain yakınlaşması birinci ağızdan doğrulanmış oluyor.

Sunny Lu’nun Youtube üzerinden yaptığı açıklamada Ripple’ın ödemeler endüstrisinde uzmanlaştığını VeChain’in ise tedarik zincirinde uzmanlaştığını belirtti. İki blockchain de güçlerini birleştirirse reel ekonomideki işletmelerin birçok ihtiyacına blockchain tabanlı çözüm önerileri getirebilir.

VeChain’in VET ismindeki kripto parası yazının kaleme alındığı saatte 1.8 cent’ten işlem görüyor. Vet Coin piyasa büyüklüğü açısından CoinMarketCap sıralamasında 19’uncu sırada ve 997 milyon dolarlık piyasa büyüklüğüne sahip.

Newslogical

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin