Open Exchange'in OX token'ı yükselişte: İlk 100'e girme potansiyeli var mı?
Open Exchange'in OX token'ı yükselişte: İlk 100'e girme potansiyeli var mı?

Open Exchange’in OX token’ı yükselişte: İlk 100’e girme potansiyeli var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün kripto piyasasının düşük performans göstermesiyle birlikte, Open Exchange’in yerel token’ı olan OX, benzersiz bir altcoin dirilişine öncülük ediyor. Dijital para birimi şu anda %24,36 artışla 0,03856 dolara yükseldi ve token, haftalık en yüksek seviyesi olan 0,04063 dolara çıktı. CoinMarketCap verilerine göre, OX‘in büyümesi geçtiğimiz hafta kayda değer ölçüde istikrarlıydı ve %36,92 artış gösterdi.

Open Exchange

Open Exchange’in performansı, artık kapanmış olan kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in (3AC) kurucularıyla ilişkili olması nedeniyle şaşırtıcı görünüyor. Kripto topluluğu, projeye ikinci bir şans verdiğinden büyüme, projeye olan güvenin bir göstergesi gibi görünüyor.

OX’in mevcut büyümesi, kısmen devam eden balina birikimi tarafından desteklenmektedir. Kripto analitik hizmet sağlayıcısı Lookonchain’in verilerine göre, son beş günde bir balina OX token’ları biriktiriyor. En son alım aşaması, ortalama 0,031 dolar fiyatla yaklaşık 823.000 dolar değerinde 421 ETH enjeksiyonuyla 26.43 milyon OX satın almayı içeriyordu.

Verilere göre, balinanın toplamda 140 milyon OX token’ı bulunmakta ve bu toplamın değeri yaklaşık 5.7 milyon dolardır. Bu devasa token’ların 100 milyonu kilitli durumda, 30 milyonu likidite havuzunda ve şu anda 10 milyon OX token’ı cüzdanda bulunmaktadır.

OX’in ilk 100’e girme potansiyeli

OX’in ilk 100’e girmesi potansiyeline sahip olduğu düşünülmektedir. Su Zhu ve Kyle Davies’in 3AC’si, o zamanlar yerel bir token olmasa da, token’larda veya projelerde üretken bir yatırımcı olmuşlardır. OX token tasarımlarının, bu alandaki bilgi birikimlerinden kaynaklandığı düşünülmektedir.

OX, 108.7 milyon dolarlık piyasa değeriyle dikkate değer bir potansiyele sahiptir. Bu düşük eşik, token için büyümeyi teşvik etmekte ve uzun vadede daha fazla yatırımcıyı çekebilecek bir çekim noktası oluşturmaktadır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin