featured

Bu altcoin güç topluyor: Mevcut geri çekilme, yatırımcılara son kez giriş fırsatı yaratıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, son beş aydır yükselen bir trend çizgisinin etkisi altında istikrarlı bir şekilde toparlanıyor. 10 Haziran’ın en düşük seviyesi olan 0,509 dolara dokunmasından bu yana %51 oranında bir artış kaydederek mevcut fiyatı olan 0,779 dolara yükseldi. Yeni yüksek ve düşük seviyeler dizisi, yatırımcıların giriş için bir fırsata sahip olduğunu gösteriyor.

altcoin MATIC

Grafikteki yükselen bir trend çizgisi, MATIC fiyatındaki mevcut toparlanmayı yönetiyor. Gözde altcoin’in fiyatı, yükselişe devam etmeden önce %7-8 oranında bir geri çekilme yapabilir.

MATIC için gün içi işlem hacmi 10,7 milyon dolardır. Bu da %37’lik bir kazanç elde edildiği anlamına gelmektedir.

Kripto piyasasındaki son artışın ortasında, MATIC fiyatı 0,8224 dolarda bulunan direnç noktasına doğru bir yükseliş eğilimi gösterdi. Ancak alıcılar daha yüksek seviyelerde tutunamadı. Böylece 0,822 doların altına sahte bir düşüş senaryosu yaratılmış oldu.

Bu boğa tuzağı, satış baskısını hızlandırdı ve fiyatı son üç günde %11 oranında düşürdü. Altcoin’in fiyatı şu anda 0,78 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat, yükselen trend çizgisini yeniden test etmek için muhtemelen %7-8 daha düşecek.

Fiyat daha önce bu dinamik destekten iki kez sıçradı. Dolayısıyla mevcut düşüş yatırımcılara iyi bir satın alma fırsatı yaratıyor olabilir. Eğer alıcılar yeniden yükseliş hareketini başlatabilirse MATIC fiyatı 0,95 dolara yükselecektir.

Altcoin 0,55 dolara düşebilir mi?

Yükselen trend çizgisi bozulmadan kalana kadar, altcoin’in fiyatı toparlanma rallisini uzatabilir. Bununla birlikte, piyasa duyarlılığının zayıflık göstermesi durumunda, satıcılar destek trend çizgisini ihlal edebilir. Arıza sonrası, altcoin’i %28 düşürerek 0,55 dolara gerilemesine sebep olabilirler.

Teknik göstergelerden ADX eğilimi, günlük grafikte %25’lik bir artışta. Bu da alıcıların uzun bir ralli için potansiyeli olduğunu gösteriyor. Ayrıca Bollinger Bantlatı’nın üst bandının zorlanması yükseliş momentumunun güçlü olduğuna işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin