featured

ONE yeni bir boğa rallisine hazır! Tek şartı ise kritik direnç noktasını geri almak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 10 Şubat tarihinde altcoin Harmony (ONE) 0,223 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasını kaybetti. Bunun sonucunda ise 0,166 dolardaki destek noktasına kadar gerileyerek %25 oranında değer kaybetti. Boğaların bu destek noktasından büyük beklentileri vardı. Ancak Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim küresel piyasaların düşüşünü tetikledi ve altcoin’i 0,12 dolardaki destek noktasına düşürdü. Yine de şimdi, kripto para birimi için teknik veriler yükselişe işaret ediyor.

ONE için önemli teknik veriler:

Altcoin, 0,143 dolarda bulunan direnç noktasını geri alıyor. Teknik tablo, 50 ve 200 günlük EMA’nın ölüm geçişini gösteriyor. Harmony coin’deki 24 saatlik işlem hacmi %20,3 oranındaki bir kazanç ile  238,1 milyon dolar.

ONE fiyatı, 20 Şubat tarihinde 0,165 dolardaki kritik destek noktasını aşağı yönlü kırdı. Bu hareket ile devam eden satışlar yoğunlaştı. Satıcılar altcoin’i %27 oranında düşürerek en son Eylül 2020’de görülen 0,12 dolar seviyesindeki destek noktasına düşürdü. 24 Şubat tarihinde satıcılar bu kayıpları artırmaya çalıştı. Ancak boğalar bu seviyeyi canlı bir şekilde savundu ve uzun kuyruklu bir ret mumu oluşturdular.

ONE grafik

Göreceli Güç Endeksi (40) aşırı satım bölgesinden yükseldi ve 14-SMA çizgisini aştı.

ONE için boğa rallisi başlayabilecek mi?

Harmony (ONE) fiyatı, bir günlük grafikte 0,12 dolardaki destek noktasından geri döndü. Bugün, alıcılar toparlanma hareketlerini takip ederek, kripto para biriminin destek noktasından beri %28 oranında değer kazanmalarına olanak sağladılar.

Yükseliş rallisi yakında 0,17 dolar ile 0,165 dolar seviyelerinde bulunan genel ortak direnç noktasını ve 20 günlük EMA’yı yeniden test edebilir. Bu seviyeden başarılı bir çıkış, ONE yatırımcıları için iyi bir fırsat yaratacaktır.

Öte yandan, satıcılar kripto para biriminin fiyatının 0,165 dolardan reddedilmesine sebep olurlarsa destek noktası direnç noktasına dönüşecektir. Bu da daha fazla düşüş tehdidi oluşmasına sebep olur.

ONE, önemli EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) arasında düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, 50 ve 200 günlük EMA, piyasaya daha fazla satıcı çeken bir ölüm geçişi gösteriyor.

Altcoin için kritik direnç noktaları 0,17 dolar, 0,165 dolar ve 0,198 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,143 dolar ve 0,12 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin