Son dönemin yıldız altcoin'i yükselişe devam ediyor! İzlenecek seviyeler neler?

Son dönemin yıldız altcoin’i ralliye devam ediyor! İzlenecek seviyeler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin LUNA fiyatı, Perşembe günkü düşüşe rağmen 21 Şubat’tan bu yana olağanüstü bir performans göstermeye devam etti. Bununla birlikte, fiyat seansın yükseğinin yakınında baskı altında kalıyor. LUNA, perakende tüccarlar arasında merkezi olmayan finansal hizmetlere olan talebin artmasıyla, iki yıl boyunca kripto piyasasının en büyük kazananları arasında yer aldı.

Yazı yazılırken LUNA/USD, gün için %3,08 artışla 75,26 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre dokuzuncu en büyük kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi, %25’ten fazla kayıpla 3.535.065.777 dolarda tutuluyor.

Altcoin LUNA bir adım daha ileri gitmeye hazırlanıyor

Günlük grafikte, altcoin LUNA fiyatı, ATH’si olan 103,50 dolardan neredeyse %58 daha aşağıda işlem görüyor. LUNA, 50 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) 74.32 doların altına düştü ve belirtilen seviyenin altında baskı altında kaldı.

Son dönemin yıldız altcoin'i yükselişe devam ediyor! İzlenecek seviyeler neler?

Bununla birlikte, altcoin, 200-EMA yakınındaki 46,36 dolardan önemli bir destek buldu. Bunun ardından altcoin, %77 artışla 77,20 dolara yükseldi.

Bahsedilen hattan azalan trend çizgisi, boğalar için bir direnç bariyeri görevi görüyor. Ancak bugünün fiyat hareketi, düşüş çizgisinin üzerine çıkma cesaretini aldı. Satın alma baskısının yeniden canlanması, psikolojik 80,0 dolar seviyesini bir testle sonuçlanabilir.

Bunun ardından, piyasa katılımcıları fiyatı 90,0 dolarlık yatay direnç çizgisine doğru götürecek.

Alternatif olarak, fiyat bahsedilen trend çizgisinin üzerinde kapanamazsa, parite 50 günlük EMA’yı 60,78 dolarda test edecek.

  • RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) 68’de okuyor ve bu da pazarın hala aşırı ısınmadan uzak olduğunu gösteriyor.
  • MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), artan yükseliş momentumu ile orta çizginin üzerinde işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin