Arkham

Binance Launchpad’de Arkham (ARKM) Token Satışı için Katılım Başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Launchpad’de Arkham (ARKM) token satışı için katılımlar açılmıştır ve 24 saat açık kalacaktır. Kullanıcılar, uygun olup olmadıklarını kontrol edebilir ve son altı günlük ortalama BNB bakiyelerine göre BNB’lerini, Arkham (ARKM) token satışı için tahsis edebilirler. ARKM token satışı için BNB oranı aşağıda belirlenmiştir.

Katılım işlemi tamamlandıktan sonra Binance, inovasyon kategorisinde Arkham’ı (ARKM) listeleyecek ve 18/07/2023 saat 15.00 (TSİ) itibarıyla ARKM/BTC, ARKM/USDT, ARKM/TUSD, ARKM/BNB ve ARKM/TRY alım satım çiftlerini açacaktır.

Diğer bilgiler:

  • 1 ARKM = 0,00020576 BNB veya 0,05 USD (BNB fiyatı 243 USD olarak alınmıştır).
  • Kullanıcılar,  17/07/2023 saat 09.00 (TSİ) ve 18/07/2023 saat 09.00 (TSİ) arasında BNB tokenlerini tahsis ederek 24 saat boyunca katılabilme hakkına sahip olur. Kullanıcılar, bu 24 saat içinde diledikleri zaman BNB ile katılım sağlayabilirler. Kullanıcılar BNB’lerini tahsis etmeden önce, ARKM Token Satın Alma Sözleşmesi’ni de imzalamalıdır.
    • Her bir kullanıcının tahsis edebileceği maksimum BNB miktarı, son altı günlük ortalama BNB bakiyesine göre hesaplanmıştır.
    • Önemli: Sadece kullanıcı spot cüzdanlarındaki BNB’ler tahsis etmek için kullanılabilir. Eğer BNB’leriniz Launchpool veya BNB Kasası gibi başka hesaplarda bulunuyorsa, tahsis etmeden önce bu bakiyelerinizi spot cüzdanınıza aktarmanız gerekecektir.
    • BNB’lerinizin tahsis edildikten sonra kilitleneceğini, nihai token dağıtımına kadar BNB’lerinizi geri alamayacağınızı ve transfer, çekim veya alım satım gibi işlevlerde kullanamayacağınızı lütfen dikkate alın. 
  • Katılım döneminin 18/07/2023 günü saat 09.00’da (TSİ) sona ermesinin ardından, ARKM token dağıtım hesaplaması başlayacak ve bu toplamda bir saat sürecektir.
  • Nihai ARKM token tahsisi sonuçları 18/07/2023 günü saat 10.00’da (TSİ) açıklanacaktır ve bu noktada, ilgili BNB 60 dakika içinde kilitli olan BNB miktarınızdan düşülecektir.
  • Düşüldükten sonra ARKM’leriniz ve kalan BNB tokenleriniz, spot cüzdanınıza transfer edilecektir.
  • Dikkat: Kullanıcı başına 15.000 USD (300.000 ARKM veya 61.728 BNB) tutarında bir üst limit tahsis edilebilir. Ayrıntılı hesaplama kuralları için buraya tıklayın. 
  • Arkham (ARKM) akıllı sözleşmesi: ERC20

Arkham, Binance‘de 18.07.2023 Saat 15.00’da listelenecek.

Minimum Başlangıç Yatırımı: 0.1 BNB

Listelenme esnasında yüksek fiyat değişikliğinden kullanıcıları korumak için, ilk 5 dakika 10X fiyata kadar (0.5$) işlem yapılabilecek. 5 dakika sonra limit kalkacak

Binance borsasında %20 komisyon indirimli Binance Global hesap açma linki: https://l24.im/YGk4NF9

Daha fazla bilgi için:

hatırlatma: Kullanıcıların bu token satışına katılmak için hesap doğrulamalarını tamamlamaları ve ayrıca uygun bir yetki alanı dahilinde olmaları gerekir.

Alım satımlar Launchpad üzerinde başladığında kullanıcıları yüksek oynaklıktan korumak için, alım satımın ilk beş dakikası için maksimum işlem fiyatının herkese açık satış token fiyatının on katı olarak belirlendiği bir başlangıç fiyatı limit mekanizması deneyeceğiz (yani, ARKM için, 0,50 $, herkese açık token satışı fiyatının on katı). İlk beş dakikadan sonra hiçbir kısıtlama olmayacaktır ve alım satımlar normal şekilde devam edecektir. Bu ilk fiyat limit mekanizmasının ARKM token lansmanı için denendiğini ve bunun gelecekteki tüm Launchpad’lerde devam eden bir özellik olup olmayacağının henüz belirlenmediğini lütfen dikkate alınız.

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin