NEO spam saldırılarından ucuz kurtuldu.
NEO spam saldırılarından ucuz kurtuldu.

NEO spam saldırısı çok basit bir yöntemle engellendi: Son güncellemelere göz atın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Alınan son bilgilere göre NEO spam saldırısı, yayımlanan son güncelleme ile düzeltildi. Çözüm, ücret işlemlerini önceliklendirmeyi ve ağı bir bütün olarak iyileştirmeyi amaçlıyor. Bilgi, bir City of Zion (CoZ) geliştiricisi olan Reddit kullanıcısı Wingchan91 tarafından paylaşıldı. Kendisi GitHub’da @wy olarak biliniyor.

Son dönemde NEO spam saldırılarıyla gündeme geldi

NEO, son dönemde maruz kaldığı birkaç spam saldırısıyla gündemde. Bu durum, NEO’nun işlem ücretlerini tahsil etmemesi gerçeği ile ilişkilendiriliyor. Aynı durum akıllı sözleşmeler için de söz konusu.

Bu özellikler nedeniyle, saldırganlar tüm topluluğa zarar verme kararı aldılar. Wingchan91’e göre, spam saldırısı 0.0005 GAS fragmanı gönderen bir adresle başlıyor. Ancak saldırgan, binlerce adreste bunu tekrarlıyor.

Bundan sonra, tüm bu adresler parayı göndericiye geri gönderiyor. Bu da önemli bir işlem birikimi oluşturuyor.

Çözüm: Cüzi bir işlem ücreti eklemek

NEO ve City of Zion tarafından uygulanan çözüm ise son derece basitti. Küçük bir işlem ücreti eklemeye karar verdiler. Şu anda, bu özellik yazılımlarını güncellemeleri halinde borsalar ve cüzdanlar tarafından kullanılabiliyor.

Şu anda keşfedilmiş üç bug var. Bu hatalar, yeni işlemlerin planlandığı gibi çalışmadığı ücretlere neden oluyor. Ancak Zion ve NEO sorunu anlamak için birlikte çalışmaya karar verdiler.

Gerçekten de ücretsiz ve ücretli işlemler aynı şekilde ele alındı. Dahası, hash rate’e göre rastgele düşüyorlardı.

NEO topluluğu Blockchain’deki en iyi sonuçları görmeyi bekliyor ve bu hata düzeltmeleri en kısa sürede beklenen performansa ulaşılmasını sağlayacak.

usethebitcoin

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Kanadalı kripto para borsası Coinsquare genişleme planını açıkladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin