Kripto piyasası sıçradıkça bu metaverse coin büyük kazançlar elde ediyor!
Kripto piyasası sıçradıkça bu metaverse coin büyük kazançlar elde ediyor!

Kripto piyasası sıçradıkça bu metaverse coin büyük kazançlar elde ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası önemli bir ivme kazanırken metaverse coinleri de yükselişe geçti. THETA, son 24 saat içinde çift haneli kazançlar elde etti. Kazançlar, kripto para piyasasındaki yükseliş trendiyle beraber geliyor. Theta ağı ayrıca yakın zamanda Resorts World Las Vegas tarafından bir NFT oluşturmak için benimsendi.

Kripto para piyasası hafta sonuna yükseliş trendi içerisinde devam ediyor. Alıcılar kâr elde etmek için acele ettiğinden, ilk 50 kripto paranın çoğu yeşil bölgede işlem görüyor. Theta ağının yerel tokeni THETA bu düşüş trendinden kurtulmuş değil. Metaverse projesi son 24 saat içinde güvence altına alınan büyük çift haneli kazançlarda oturuyor.

THETA, son 24 saat içinde yüzde 14,9 kazanç elde etti!

Son 24 saat içinde oluşan yükseliş trendi, metaverse coinlerinden biri olan THETA’nın kırılmasına ve 3 doları geçmesine olanak tanıdı. Yükseliş trendinden önce THETA 2,83 dolardan işlem görüyordu ve kazançlar sadece 3 doları değil aynı zamanda 3,30 doları geçmesine izin verdi.

Bu token için bir sonraki büyük direnç 3,42 dolarda ve alıcılar destek sunmaya devam ederse yükseliş trendi 3,83 dolara doğru ilerleyebilir. Bununla birlikte, bu tür yükselişler, mevcut yükseliş bayrağının ne kadar süre dayanacağına bağlı diyebiliriz.

Altcoin için bir sonraki önemli bir hedef ise 4 dolarda yer alıyor. Buna karşı bir fiyat düzeltmesi de yaklaşıyor olabilir. Piyasa önceki dip seviyelerine doğru geri çekilirse THETA 3,10 dolar seviyesine gerileyebilir. Bu noktanın altına düşerse düşüş trendi 2,75 dolara kadar devam edecek. Kısa vadeli yatırımcılar kâr elde etmek için oynaklıktan yararlanıyor. Dolayısıyla piyasada hafif bir düşüş olursa THETA’nın düşüş trendine başlayabilir.

Theta Network, Resorts World Las Vegas ile ortak oldu

Theta Network’teki gelişmeler yükseliş rallisinden yana. Theta Network kısa süre önce Resorts World Las Vegas ile NFT ortaklığını açıkladı. Tesis, karşılıksız tokenleri (NFT’ler) hizmetlerine entegre etmeyi amaçlıyor. NFT’ler çevrimdışı kullanıma sahip olacak ve sahiplerine gerçek dünya avantajları sunacak.

Anlaşma aynı zamanda blockchain ağının markasını güçlendirmeye yönelik. Bu ortaklığın bir parçası olarak, gece kulübünde Theta ağını içeren dijital reklamlar gösterilecek. Bu, benimseme ve token değeri açısından metaverse projesi için önemli bir adım olabilir.

invezz

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin