BabyDoge önemli bir ortaklığa imza attı!

BabyDoge önemli bir ortaklığa imza attı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir Alman futbol kulübü olan TSG Hoffenheim, taraftarlara takas edilemez tokenler (NFT) sunmak için BabyDoge ile ortaklık yapacak. BabyDoge Coin’in popülerliği ve benimsenmesi gitgide artıyor.

BabyDoge Coin, NFT’ler aracılığıyla taraftar katılımını artırmak için Bundesliga futbol takımıyla birlikte çalışacak.

BabyDoge, Alman futbol kulübüyle ortak oldu

TSG Hoffenheim yaptığı son duyuruda BabyDoge ile kurduğu ortaklığı doğruladı. Kulüp, BabyDoge’un kripto sektöründe “yenilikçi ve lider bir marka” olduğunu belirtti. Ayrıca kulüp, taraftarlarına daha heyecan verici projeler ortaya çıkarma sözü verdi.

Baby Doge Anlaşma Direktörü Mike Watson, bu ortaklığın, kripto paranın futbol alanında popülerliğini artıracağını kaydetti. Watson şöyle dedi:

Toplum merkezli bir proje olarak küresel erişimimizi genişletmenin yanı sıra dünya standartlarında organizasyonlarla stratejik ortaklıklar kurmaya ve kendimizi spor dünyasında da bir oyuncu yapmaya gayret ediyoruz.

Anlaşma ayrıca iç saha maçları sırasında sahadaki LED reklamlarında BabyDoge’un gösterilmesini de içerecek. Bu Baby Doge için ilk futbol anlaşması. Floki Inu, spor anlaşmalarında diğer meme paralarına öncülük ediyor. FLOKI, Kerala Blasters FC, İspanyol Cadiz ve İtalyan Napoli ile ortaklık yaptı.

BabyDoge için ilk büyük spor anlaşması değil

Baby Doge geçen yıl piyasaya sürüldü, ancak stratejik ortaklık anlaşmaları nedeniyle kısa sürede büyük bir takipçi kitlesi elde etti. Temmuz 2021’de Baby Doge’un popülaritesi zirvedeyken, mem jeton Brandon Brown tarafından kullanılan Chevrolet Camaro NASCAR yarış arabasına yapıştırıldı.

Brown, bu destekle ilgili olarak şunları söyledi: “Brandonbilt Motorsports’un en yeni ortağı olarak Baby Doge Coin’i 68 No’lu Chevrolet Camaro’muzda ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Araba harika görünüyor ve herkesin onu pistte görmesi için sabırsızlanıyorum.”

Brown ayrıca Baby Doge’un insani çabalarından da bahsetti. Meme parasının evsiz köpekleri kurtarmak için bir projeye yatırım yaptığını belirtti. Meme coin, köpek barınaklarına bağış yaparak bu girişime önemli ölçüde yatırım yaptı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin