Yeniden öne çıktı: Bu meme coin, Binance'da trend oldu!
Yeniden öne çıktı: Bu meme coin, Binance'da trend oldu!

Yeniden öne çıktı: Bu meme coin, Binance’da trend oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FLOKI kısa süre önce Binance’in trendler listesinde Shiba Inu ve Baby Doge Coin gibi rakiplerini geride bırakarak dünyanın en büyük kripto para borsasında en popüler kripto para birimi haline geldi. FLOKI’nin Binance’in trend listesindeki varlığı, borsada listelenmemiş olmasına rağmen popülaritesinin arttığını gösterdi.

Önemli gelişmeler

  • FLOKI kısa süre önce Binance’teki en popüler kripto para birimi haline geldi.
  • FLOKI’nin geliştiricileri kısa bir süre önce 2023 için yol haritasını paylaştı
  • Yerel token FLOKI’nin fiyatı geçen hafta önemli ölçüde oynaklık gördü.

FLOKI’nin popülaritesindeki patlama, FLOKI geliştiricileri tarafından yayınlanan 2023 yol haritasından önce geldi. Sonuç olarak, artan popülerlik, FLOKI’nin bir meme coin’den metaverse ve NFT alanında var olan web3 projesine dönüşmesine bağlanabilir.

Geliştiricileri tarafından ortaya konan yol haritasında, ilk aşama, FlockFi Locker’da büyük bir yükseltmeyi ve tokenin OKX kripto borsasında lansmanını ve ilk staking aşamasını içerecek. DefiLlama’dan alınan veriler, FlockFi Locker’ın toplam kilitli değerinin (TVL) Şubat ayının başından bu yana %100’ün üzerinde arttığını gösteriyor.

Yol haritasının ikinci aşamasında, FlockFi’nin yeniden tasarımı ve Flocki banka kartının tanıtımıyla birlikte stakingin ikinci aşaması hayata geçecek. Üçüncü aşamada, FLOKI Üniversitesi ve FLOKI “Project TL” başlatılacaktır. Dördüncü ve son aşama, Valhalla ana ağını ve bir gizem projesini içerecek.

CoinMarketCap’in verilerine göre, FLOKI son 24 saatte %5’ten fazla düşüşle 0,000039 dolardan işlem görüyor. Token, yatırımcıların projedeki son gelişmelerden yararlanmak için mücadele etmesiyle geçen hafta önemli ölçüde oynaklık gördü.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin