Genel piyasa izlemesi: Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerden kısa vadede ne bekleyebiliriz?
Genel piyasa izlemesi: Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerden kısa vadede ne bekleyebiliriz?

Genel piyasa izlemesi: Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerden kısa vadede ne bekleyebiliriz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasaları Pazartesi günü karışık sonuçlarla işlem görüyor. Bitcoin, Ethereum ve XRP kayıplarla işlem görürken Solana, Shiba Inu ve Cardano kazançlarla işlem görüyor.

Bitcoin (BTC) %0,69 düşüşle 24.497 dolara düşerken, Ethereum (ETH) 1.700 dolar seviyesinin hemen altında işlem görüyor. BTC hacmi, son 24 saatte %50,22 artarak yaklaşık 28.58 milyar dolara ulaştı. Küresel kripto para piyasa değeri, son 24 saat içinde %0,11 düşerek 1,12 trilyon dolar seviyesine geriledi.

CEO Shivam Thakral, “Bitcoin kritik 25.000 dolar sınırını test etmeye hazır olduğu için bu hafta için olumlu bir başlangıç gibi görünüyor. Bitcoin 24.000 dolar seviyesinde güçlü bir destek bulursa, bu, BTC’nin yakın gelecekte 30.000 doları test etmesi için çok ihtiyaç duyduğu ivmeyi sağlayacaktır.”

DeFi’deki toplam hacim şu anda 7,58 milyar dolar, yani toplam kripto piyasası 24 saatlik hacminin %12,03’ü. Tüm stablecoin’lerin hacmi şu anda 55.82 milyar dolar, bu da toplam 24 saatlik kripto piyasası hacminin %88.56’sı.

CoinMarketCap’e göre, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in diğer altcoinler üzerindeki hakimiyeti %42,22 seviyesinde bulunuyor.

“Önemli piyasa göstergeleri tarafsız bir hissiyata işaret etmeye devam ediyor. Temel göstergelerden biri olan Göreceli Güç Endeksi (14), tarafsız bir görünümle 63.17’de oturuyor.”

economictimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin